Yıldız Tilbe'nin son hali hayranlarını korkuttu

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz gün, bir alışveriş merkezinde alışveriş ederken kameralara takıldı. Sanatçının görünüşü hayranlarını oldukça üzdü.

Yıldız Tilbe'nin son hali hayranlarını korkuttu

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün bir Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşı ve menajeri Haluk Şentürk ile birlikte alışverişe çıkan Yıldız Tilbe'nin makyajsız oluşu, saçları ve kıyafet tercihi sevenlerini şaşırttı.

Her zaman olduğu gibi sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Yıldız Tilbe, "Bugün alışverişe geldik. Eksiklerim vardı onları tamamladım. Ama havanın bu kadar çok soğuk olacağını düşünmedim." diyerek hızlı adımlarla aracına bindi. Tilbe'nin kısa saçları da dikkat çekti. Tilbe'nin sevenleri, "Seni böyle salmış vaziyette görmeyelim. Biraz kendine bak" diyerek sanatçıya seslendi.

Yıldız Tilbe'nin son hali hayranlarını korkuttu - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde, 'Peşindeyim Koşa Koşa' şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçen efsane şarkıcı şıklığıyla göz kamaştırmıştı.

Tilbe Maslak'ta bir stüdyoda 15 saat süren çekimlerde giydiği iki farklı elbiseye 50 bin TL harcadı. Şarkıcının saç modelinden ayakkabılarına kadar stili tam not aldı.