Zeynep Bastık'ın boşanma kararıyla ilgili şok iddia

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararlarını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Ünlü çiftin boşanma kararı almasında büyük etkisi olduğu iddia edilen olay ise şoke etti.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 11 ay önce Çeşme’de evlendiği sosyal medya danışmanı Tolga Akış’tan boşanıyor. Geçen ay Magazin Hattı’na çiftin boşanacağına dair bir iddia ulaşmış ancak Tolga Akış 16 Mayıs’ta gönderdiği mesajda “Dönem dönem benim de kulağıma da geliyor ama öyle bir şey yok” diyerek iddiayı yalanlamıştı. Ancak her zamanki gibi “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” lafı bir kez daha gerçek oldu. Bastık ile Akış boşanacaklarını duyurdu.

 Aralarında kriz çıktı

Geçen ay çiftin cephesinden gelen iddia Tolga Akış’ın aynı zamanda menajerliğini yaptığı Zeynep Bastık’ın tüm kazancını aldığı, bu durumun da ikili arasında krize yol açtığı yönündeydi.

Kendisine yeni bir ev tutan Zeynep Bastık yaptığı ayrılık açıklamasında şu mesajı yayınladı:

“Çıkan boşanma haberleri ile ilgili… Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki; 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!”

İhanet iddiasını yalanlayan ve “İlişkimizdeki duygusal tarafı bitirme kararı aldık” diyen Tolga Akış da açıklamasında şunları söyledi:

“Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno’cuğum…”

Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için anlaşmalı boşanma davası açamayan Zeynep Bastık ile Tolga Akış, temmuz ayında mahkemeye başvuracak.