Acun Ilıcalı çok sinirlendi: Hepsi yalan, iftira...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, o tepkilere çok sinirlendi ve açtı ağzını, yumdu gözünü. Sosyal medya hesabından açıkladı, "Bir genç eskiden yaptığı hataları nedeniyle toplumdan linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca yaşayacağı mağduriyeti engelledik' dedi.

Acun Ilıcalı çok sinirlendi: Hepsi yalan, iftira...

MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz, hakaret ve küfür içerikli paylaşımları nedeniyle diskalifiye edilmişti. Son günlerde dillerden düşmeyen ve sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturan Uğur Yılmaz Deniz'in yarışmadan kovulması, hala konuşuluyor.

MasterChef Uğur Yılmaz Deniz'in yarışmadan diskalifiye edildiğini ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Acun Ilıcalı şu sözlerle duyurdu:

Ilıcalı, "'Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.' 

Gözyaşları içinde veda etti

Ardından MasterChef Uğur, programda gözyaşları içinde pişman olduğunu söyleyerek veda etmişti. Öte yandan Uğur, tüm Türkiye'den de özür diledi.

Acun Ilıcalı çok sinirlendi: Hepsi yalan, iftira... - Resim : 2

Programdan ağlayarak ayrılan Uğur Yılmaz Deniz, Acun Ilıcalı'ya da teşekkür etti.

Tüm bu yaşananlardan sonra Uğur Yılmaz Deniz'in ağlayarak veda etmesine çoğu kişi de üzüldüğünü ve Uğur'un bir gençlik hatası yapıp, affedilmesi gerektiğini yazdı.

Hatta geçtiğimiz günlerde gazeteci-yazar Ahmet Hakan da, bu konuyu gündemine taşımıştı ve Acun Ilıcalı'yı aramıştı. 

Ahmet Hakan: Kabul edilebilir şeyler değil yazdıkları

“Masterchef” yarışmasına katılan Uğur Yılmaz Deniz isimli bir yarışmacı var. Bu yarışmacının geçmişte attığı tweet’ler ortaya çıktı. Tweet’ler yenilir yutulur cinsten değildi. Küfür kıyamet... Öyle böyle değil. Sallamış da sallamış. Önüne gelene küfürler etmiş. Etnik kesimlere bile ağza alınmayacak şeyler söylemiş. Kabul edilebilir şeyler değil yazdıkları. Resmen nefretlik. Bu tweet’ler ortaya çıktıktan sonra... Acun Ilıcalı, Uğur’u diskalifiye etti yarışmadan. Ve fakat... Diskalifiyenin gerçekleştiği programda... Uğur, kendisini öyle güzel ifade etti ki... Herkes etkilendi. Yıllar önce attığı o tweet’leri, ergenlik döneminin affedilmez hataları olarak niteledi... İçten bir pişmanlık sergiledi.

“Bu denli pişman olmuş birine kıymasaydınız. Bir şans daha verseydiniz. Ne olurdu?” 

 Herkes gibi ben de çok etkilendim bu samimi pişmanlıktan. Hemen Acun’u aradım. Dedim ki: “Bu denli pişman olmuş birine kıymasaydınız. Bir şans daha verseydiniz. Ne olurdu?”

Acun Ilıcalı: Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi

Ilıcalı da, "Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık" ifadelerini kullanmıştı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, 'gençlik hatası affedilebilirdi, madem diskalifiye oldu neden bir hafta daha yarıştı' yorumunda bulununca, Acun Ilıcalı sert tepki gösterdi. Ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı çok sinirlendi: Hepsi yalan, iftira... - Resim : 5

İşte Acun Ilıcalı'nın sitem dolu o açıklamaları

YALAN!

Diskalifiyeden sonra 10 gün daha çekim yaptınız. YALAN! Canlı yayında elediniz. YALAN! MasterChef Türkiye çekimler gerçekleştikten birkaç gün sonra izleyiciyle buluşuyor, canlı yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu bilir.

YALAN!

Diskalifiyeyi reyting malzemesi yaptınız. YALAN! Yayında gerçekleşen diskalifiye anını reyting malzemesi yapmadık, aksine yayında kendini ifade edip kalıcı hasar görmemesini sağladık. Uğur bu yaklaşımımızın farkında ve bizzat bana teşekkür etti.

İFTİRA!

Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, farklı ücretler alıyorsunuz. İFTİRA! Hiçbir zaman belediye ayrımı yapmadık ve yapmayız. Bir yazıya 3 yalan ve 1 iftara sığdırabilmek gerçekten büyük başarı, tebrikler. Tabii inandırabilirsen...

Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Siz kininizi kusmaya devam edin, biz çalışmaya devam edeceğiz. İzleyicilerimize de belirtmek isterim ki, bir genç eskiden yaptığı hataları nedeniyle toplumdan linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca yaşayacağı mağduriyeti engelledik. Bunu sağlamak yaşadığımız iftira kampanyasına değer. Sevgiler...