TikTok fenomeni ağızları açık bıraktı! 27 annesi 149 kardeşi var!

19 yaşındaki Kanadalı ünlü TikTok fenomeni Merlin Blackmore, sosyal medyadan yaptığı itirafıyla ağızları açık bıraktı. Fenomen, 27 annesinin ve 150 çocuğu olduğunu açıkladı.

TikTok fenomeni ağızları açık bıraktı! 27 annesi 149 kardeşi var!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini şoke eden ünlü TikTok fenomeni Merlin Blackmore, babası Winston Blackmore'un 72 çocuğundan biri olduğunu açıkladı.

Instagram'da 300 bin takipçisi olan 19 yaşındaki Kanadalı fenomen Merlin Blackmore, 27 annesinin ve 150 çocuğu olduğunu itiraf etti.

Amerika'da yaşamını sürdüren genç fenomen, yıllarca hayatından bahsetmekten uzak olduğunu ancak kısa süre önce tarikattan çıktığı için konuşmaya karar verdiğini de sözlerine ekledi.

TikTok fenomeni ağızları açık bıraktı! 27 annesi 149 kardeşi var! - Resim : 1

 "Babam asla yanımda olmadı"

Gösterdiği fotoğrafta babasının kucağında olan bebeğin kendisi olduğunu ifade eden Merlin Blackmore, 'Annem kesinlikle hayatımda büyük bir rol oynamış olsa da, her zaman yanımda değildi. Babam ise asla yanımda olmadı' itirafı ile gündeme bomba gibi düştü.

TikTok fenomeni ağızları açık bıraktı! 27 annesi 149 kardeşi var! - Resim : 3

Farklı annelerden olan iki kardeşi ile üçüz olduğunu kabul eden Blackmore, aynı doğum yılına sahip 12 kardeşinin olduğunu ve bunların isimlerinin 'M' harfi ile başladığını belirtti. 

 

Üçüz kardeşler, tarikattan ayrılmalarına rağmen aileleri ile bağlarını koparmamaya özen gösteriyorlar.