Daha önce "Beceremediniz bırakın" diyen Alişan'dan zehir zemberek bir açıklama daha

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan türkücü Alişan, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Beceremediniz, bırakın" açıklamasının ardından bir kez daha renklerine gönül verdiği takım olan Fenerbahçe'nin yönetimini adeta topa tuttu. Teknik direktör konusuna vurgu yapan Alişan sert ifadeler kullandı.

Daha önce "Beceremediniz bırakın" diyen Alişan'dan zehir zemberek bir açıklama daha

Zaman zaman sosyal medya hesabından sert sözlerle Fenerbahçe yönetimine yüklenen Alişan'ın, son paylaşımında da hedefinde Fenerbahçe yönetimi vardı. "Teknik direktörsüz 3. haftamız diyen Alişan acaba sıradaki şanslı tazminatçı kim" şeklinde ifadeler kullandı.

Ünlü türkücü, şarkıcı ve sunucu Alişan, Fenerbahçe yönetimine yüklendi. Yönetimin hala bir teknik direktör bulamadığından yakınan Alişan, sosyal medya hesabında paylaşımında "Teknik Direktörsüz 3. haftamız bitiyor şükür. Merak içerisindeyim acaba sıradaki şanslı tazmınatçı kim??" şeklinde ifadeler kullandı.

Alişan'ın paylaşımı şöyle; "Bugün ligin 2. Yarısı başlıyor..TD süz 3. Haftamız bitiyor şükür..Çok gizli olarak yürütülüyor çalışmalar herhalde,o kadar gizli ki bence yönetim bile bilmiyor kimin geleceğini!!!Vah benim Fenerbahçe’m vah..Merak içerisindeyim acaba sıradaki şanslı tazmınatçı kim??"