Ünlü yazar uygulamadan tanıştığı adamla buluştu, hayatının en korkunç gecesini yaşadı! Genç kadın o anları anlattı

Yazar Zoe Rosi, 2018 yılında tanışma ve arkadaşlık uygulamasında tanıştığı adam tarafından tecavüze uğradığını söyledi. O anları anlatan genç kadın, tüyler ürpertti.

Ünlü yazar uygulamadan tanıştığı adamla buluştu, hayatının en korkunç gecesini yaşadı! Genç kadın o anları anlattı

36 yaşındaki yazar Zoe Rosi, tanışma ve arkadaşlık uygulamasından tanıştığı çekici ve kibar olduğunu düşündüğü bir adamla eşleştikten sonra hayatının aşkını bulduğunu düşündü. Alkollü bir mekanda randevulaşan kadın, buluştuğu adamın içkisine ilaç attığını sonrada ona tecavüz ettiğini iddia etti.

TUVALETTE GİDİP GELDİKTEN SONRA KABUS BAŞLADI

4 yıl önce gerçekleşen olayı zor sindiren kadın, yaşadığı o korkunç anları anlatma cesaretinde bulundu. Birkaç gün internet üzerinden yazışarak görüşen Rosi, internette tanıştığı adamla randevulaşarak alkollü bir mekanda buluştu. Biraz alkol alan Rosi, tuvalete gidip geldikten sonra hayatının en kötü anlarını yaşamaya başladı.

KENDİNE İTİRAF ETMEKTEN KORKTU

Yarım saat sonra kendini tamamen tükenmiş ve yorgun hisseden Rosi, sadece dışarı çıkıp temiz hava aldığını hatırlıyor. Sabah uyandığında kendini yatakta çıplak bulan Rosi, tecavüze uğradığını kendine itiraf etmekten uzun süre korktu. Gece bayılmadan önce aralarında yaşanan şeyleri çok az hatırladığını söyleyen Rosi, sabah uyandığında internette tanıştığı adamın çok sakin olduğunu ve uyanır uyanmaz gittiğini söyledi.