Ünlü Youtuber Enes Batur yurda yerleştirildi

Filyasyon ekipleri koronavirüse yakalanan ünlü YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i Beykoz’daki lüks villasında bulamadı. Emniyet ekipleri harekete geçti. Enes Batur ile kız arkadaşı Sancaktepe'deki öğrenci yurduna yerleştirildi.

Ünlü Youtuber koronavirüse yakalanmasına rağmen evinde izole olmadığı ortaya çıktı. Ekipler harekete geçti.

Filyasyon ekipleri Sungurtekin’in Beykoz’daki lüks villasında denetleme yaptı. Ancak Enes Batur evinde bulunamadı.

Enes Batur’un evinde olmadığı belirlenmesinin ardından Beykoz Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Karantina kurallarını ihlal eden Enes Batur ve kız arkadaşı Ece Naz Üçer, Sancaktepe'de bulunan İyi Maya Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi.

Enes Batur'dan: Adım karalanıyor ve kendimi savunuyorum

17 Eylül 2020 saat 23.00 sularında Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Enes Batur şu sözleri dile getirdi.

Mağdur durumda olduğum ve yardım istediğim için bu videoyu çekmek zorundayım, adıma asılsız haberler yapılıyor, haksız yere yanlış haberler yazılıyor adım karalanıyor ve kendimi savunuyorum.

Cumartesi günü ateşlendiğim için sabah saatlerinde koronavirüs testi olabilmek için hastaneye gittim. Acıbadem Hastanesine gittim, test yapıldı.

Evden kaçmak, evden kaçmadığıma dair kanıtlarım var, kamera kayıtlarımız var, HES uygulamam var yedi yirmi dört tüm konumlarım kayıt altına alınıyor ve asla evden kaçmadım.

Ben asla evden kaçmadım o evde benimle birlikte yaşayan insanlar var ve onlarda karantinadaydı kamera kayıtlarımız, konum bilgilerimiz evde kaldığıma ve dışarı çıkmadığıma dair bir sürü kanıt var.

Beni internette, televizyonda, sosyal medya sorumsuz ve kötü biri olarak gösteriyorlar, ben koronavirüs testimin sonuçlarını burada paylaşmadım çünkü benim için endişelenmeyin, üzülmeyin istedim. Ne yapacağım bilmiyorum.