Ünlülerden çocukları için nöbet tutan annelere destek

Diyarbakır HDP binasının önünde terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için nöbet tutan annelere aralarında Ebru Yaşar, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik gibi isimlerin de olduğu ünlülerden de destek geldi. İşte o isimlerin annelere mesajları.

Diyarbakır'da HDP binası önünde evlatları için günlerdir nöbette olan annelere ünlü isimlerden de destek geliyor.

Ebru Yaşar, Diyarbakır'daki annelere destek oldu. Yaşar, sosyal medya hesabından "Tüm evlatları kaçırılan dağlara götürülen annelerin yanındayız" paylaşımında bulundu.

Hülya Koçyiğit, "Ahların en büyüğü annelerin ahıdır. Evladına kavuşmak için günlerdir mücadele veren anneler için tek yürük olmalıyız. Çünkü bu konu siyaset üstü ve insanlık meselesidir" diye yazdı.

Fatma Girik ise, "Hasta olmasam kesinlikle Diyarbakır'a gider, yanlarında olurdum ama gönlüm, kalbim onların yanında. Annelik, dünyanın en kutsal duygusu. Ben o annelere bakınca kendi annemi görüyorum. Sanki beni annem arıyor" dedi.

Ünlü şarkıcı Nilüfer ise, "Cumartesi Annelerinden sonra şimdi de Diyarbakır anneleri. Evlatları annelerinden ayıran tüm zihniyetlere şiddetle karşı çıkıyorum. Evlatların yeri, annelerinin yanıdır" paylaşımı yaptı.