Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten, Sergen Deveci'ye aşkını sosyal medya üzerinden duyurdu!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı'da Dilşad karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis İşiten, yeni bir aşka yelken açtı. Uraz Kaygılaroğlu ile evliliklerini 2019 yılında bitiren Melis İşiten, Sergen Deveci'ye olan aşkını sosyal medya üzerinden açıkladı.

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten, Sergen Deveci'ye aşkını sosyal medya üzerinden duyurdu!

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Maraşlı'da İlhan'ın eşi Dilşad'a hayat veren ünlü oyuncu Melis İşiten, yeni bir aşka yelken açtığını resmi olarak duyurdu.

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten, Sergen Deveci'ye aşkını sosyal medya üzerinden duyurdu! - Resim : 1

AŞKLARI BU PAYLAŞIMLA RESMİYET KAZANDI

Ünlü oyuncu kendi kişisel sayfasında yaptığı paylaşımda Sergen Deveci'yi etiketledi ve fotoğrafın altına da duygusal bir mesaj paylaştı. Böylece İşiten ile Deveci'nin aşkı resmiyet kazandı.

"YETER Kİ NİYETİMİZ NEŞEMİZLE SEVMEK OLSUN"

Melis İşiten, instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına, "Öpsen geçer, sarılsak unuturuz. Ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı? Paramparça olmadan dile gelse kırılmaya yazan taraflarımız böylelikle gülüşümüzle iyi etsek birbirimizi derim ben. Yine kadehlerle doğurur sabahı, kahkahalarımızla şifalandırırız birbirimizi. Affedilir diyorum yani, öpünce diyorum geçer, yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun." ifadelerini kullandı.

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten, Sergen Deveci'ye aşkını sosyal medya üzerinden duyurdu! - Resim : 2

DAHA ÖNCE DEVECİ'NİN PROGRAMINA KATILMIŞTI

Ünlü oyuncu Melis İşiten, Sergen Deveci'nin 'Sergen Deveci ile Daniska Show' programına katılmıştı.

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten, Sergen Deveci'ye aşkını sosyal medya üzerinden duyurdu! - Resim : 3

URAZ KAYGILAROĞLU İLE AYRILIK YAŞADI

2014 yılında dünya evine giren oyuncu çift Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten, görüş ayrılıkları nedeniyle sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı. Ada isminde çocukları olan çift, çocukları için sık sık görüşüyorlar.

Maraşlı'nın Dilşad'ı Melis İşiten, Sergen Deveci'ye aşkını sosyal medya üzerinden duyurdu! - Resim : 4

Geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu'nun Berrak Tüzünataç'la birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdide Melis İşiten ve komedyen Sergen Deveci'nin sevgili olduğu ortaya çıktı.