Üsküdar'da servis minibüsü yan yattı

Üsküdar Güzeltepe Mahallesi'nde yoğun kar yağışı sebebiyle kayganlaşan zeminde havalimanı personelini taşıyan servis minibüsü yan yattı. Minibüs içerisinde bulunan 3 kişi kazayı yara almadan atlattı.

Üsküdar'da servis minibüsü yan yattı

Kaza, saat 05.00 sıralarında Üsküdar Güzeltepe Mahallesi Bağlar Caddesi ile Prof. Dr. Beynin Akyavaş Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sabiha Gökçen Havalimanı personellerini taşıyan, Ayhan Demircan yönetimindeki 34 LAU 893 plakalı servisi bir anda bastıran yoğun kar yağışı sebebiyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir evin kapısına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savuran minibüs park halindeki başka bir otomobile çarparak yan yattı. Caddenin yokuş olması sebebiyle ana caddeye kadar sürüklenen minibüs içerisinde bulunan üç kişi kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Servis şoförü Ayhan Demircan "Aşağıya doğru inerken yolda hafif şekilde kaymaya başladım. Vitesi bire taktım. Tekrar kaymaya başladı. Bu sefer geri vitese taktım. Hiç fayda etmedi. Fren dahi yapmadım. Fren yapsam daha kötü olurdu. Sağa sola kaymaya başladık. Bu sefer yan yattı. Aşağıya doğru kaymaya başladı. Araçta üç kişiydik. Yaralımız yok. Hepimiz iyiyiz. " ifadelerini kullandı.