Şener Şen bir kez daha savcılığa gidiyor

Türk Sineması'nın usta ismi Şener Şen'in başı yeniden sahte hesaplarla dertte. Sosyal medyada adına açılan sahte hesapları daha önce de şikayet eden Şener Şen, bir kez daha savcılığa gidiyor.

Şener Şen bir kez daha savcılığa gidiyor

Şener Şen, Türk Sineması'nın en önemli isimlerinden biri. Usta oyuncu zaman zaman fikirleri ve düşünceleri hakkında basına demeç veriyor ancak sosyal medyayı hiç kullanmıyor. Şen daha önce de hiçbir sosyal medya hesabı olmadığını açıklamıştı.

Her geçen gün büyüyen bir sektör haline gelen sosyal medya ise fırsatçıların bu durumu haksız şekilde lehlerine kullanmasına neden oluyor. Önemli isimler adına açılan sahte hesaplar, halkın duygularına hitap eden paylaşımlar yaparak takipçi kazanıyor, ardından bu hesaplar büyük çoğunlukla yasa dışı bahis siteleri ve benzeri iş yapan firmalara satılıyor.

Suç duyurusunda bulunacak

Adına açılan hesaplar yüzünden daha önce de savcılığa suç duyurusunda bulunan Şen, yine daha bu konuda sıkıntı yaşıyor. Şen "senersenofficial" adresinin açıldığını ve trend topic olduğunu görünce harekete geçti. Usta aktör bugün sahte hesap için suç duyurunda bulunacak.

Cem Yılmaz ve Can Yılmaz da tepki gösterdi

Usta oyuncular adına açılan sahte hesaplar nedeniyle sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Cem Yılmaz ve ağabeyi Can Yılmaz da bu konuda dikkatli olunması gerektiğini ifade ederek, sahte hesapların takip edilmemesini istedi. Cem Yılmaz, "Şener Şen ve Ferhan Şensoy adıyla açılan ısrarla onlar adına zırvalamaya devam eden bu iki hesabı takip etmeyin. Bir Ferhan Şensoy kitabı okuyun,bir Şener Şen filmi izleyin" dedi.

Can Yılmaz da Şener Şen adına açılan sahte hesabın ekran görüntüsü ile birlikte, "Şener abi twitter kullanmıyor" diye yazdı. Yılmaz, "Şener Şen ve Neşet Ertaş'ın ilk kez karşılaşması diye bir video var, 3 ayda bir “ilk kez” diye sunuluyor. Bugün yine “ilk kez” olarak yine bir sahte hesap tarafından piyasaya verildi ve o kişi derhal Şener Şen ilan edildi. Takip eden eş dost’ta var. Biraz dikkat mi etsek!" diye ekledi.