İbrahim Tatlıses'in haciz belgeleri ortaya çıktı! Milyonlarca lira borcu var iddiası

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet ve ilk eşi Adalet Sara'nın kendisine açtığı dava ile gündeme geliyor. Birbirlerini karşılıklı suçlayan aile arasındaki kriz büyürken ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Ünlü şarkıcının mal varlıkları üzerinde haciz olduğu iddia edildi ve haciz belgeleri ilk kez yayınlandı.

İbrahim Tatlıses'in haciz belgeleri ortaya çıktı! Milyonlarca lira borcu var iddiası

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, bir süredir eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı aile kriziyle gündeme geliyor. Oğluyla birbirlerine giren Tatlıses son olarak kendisine açılan vasilik davasıyla adeta çılgına dönmüştü. 

Taşınmaz varlıklarına şerh konulan Tatlıses'e bu haberin ardından bir darbe de kendisine hakaret davası açan Adalet Sara'dan geldi. Bir televizyon programında eski eşine "Kara Peçeli" ve "Büyücü" ifadelerini kullanan Tatlıses, ortaya bomba bir iddia atıldı.

Onur Akay'ın iddiasına göre ünlü şarkıcının tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ve milyonlarca lira vergi borcu var. Devlete 120 milyon TL borcu olduğu öne sürülen Tatlıses'in kebap salonlarının ve şirketlerinin, doğalgaz ve elektrik borçlarının olduğu ileri sürülüyor. Pek çok alanda yatırımı bulunan ve neredeyse hepsinde büyük zarar eden Tatlıses'in haciz belgeleri olduğu iddia edilen belgeler ilk kez ortaya çıktı.

Şivan Perwer’e borcu var

İbrahim Tatlıses, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer’le de mahkemelik olmuştu. Perwer, 2014 yılında İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazanmasına rağmen Perwer’e, İbrahim Tatlıses tarafından ödeme yapılmamış. Bunun üzerine Şivan Perwer’in avukatları İbrahim Tatlıses’i icraya vermiş.

İşte o belgeler:

İbrahim Tatlıses'in haciz belgeleri ortaya çıktı! Milyonlarca lira borcu var iddiası - Resim : 1

İbrahim Tatlıses'in haciz belgeleri ortaya çıktı! Milyonlarca lira borcu var iddiası - Resim : 2