Utanmazlığın böylesi... Sekreterini çıplak fotoğraflarını çekmeye zorladı!

Bir okul müdürü, sekreterini müstehcen fotoğraflarını çekmeye zorladığı iddiasıyla dava edildi. 42 yaşındaki müdür, 35 yaşındaki sekreteri yarı çıplak fotoğraflarını çekmeye zorlamakla suçlanıyor.

Utanmazlığın böylesi... Sekreterini çıplak fotoğraflarını çekmeye zorladı!

ABD'deki bir lisede, gazete manşetlerine taşınan bir rezalet yaşandı. Mahkeme belgelerine göre, 42 yaşındaki okul müdürü Evelina Medina, pantolonunu ayak bileklerine kadar indirdikten sonra 35 yaşındaki eski sekreter Gisselle Vasquez'den iç çamaşırlı fotoğraflarını çekmesini istedi.

Utanmazlığın böylesi... Sekreterini çıplak fotoğraflarını çekmeye zorladı! - Resim : 1

ALDATTIĞI ORTAYA ÇIKMASIN DİYE... 

Evli olan Medina'nın, sekreterini ilişki yaşadığı sevgilisine mesaj yazmaya zorladığı da iddialar arasında. Evelina Medina'nın, kocasının mesajlaşmaları bulmaması için sekreterinin telefonunu kullandığı ileri sürüldü.

New York'taki Robert C Dodson Okulu'nda Evelina'nın sekreterliğini üstlenen altı çocuk annesi Vasquez, tacize uğradığını ve sonunda ceza olarak başka bir okula nakledildiğini iddia ediyor. The New York Post'un aktardığına göre, tazminat davası açan Vasquez, "Bana telefonu verip kapıyı kapatmamı istiyordu. Kapıyı kapatıp döndüğümde pantolonunu çoktan indirmiş oluyordu." dedi.

Utanmazlığın böylesi... Sekreterini çıplak fotoğraflarını çekmeye zorladı! - Resim : 2

35 yaşındaki sekreter, "Şok oldum. Ne düşüneceğimi bilemedim. Gerçekten dondum kaldım. Ofisinden ayrılırsam bir öğrenci, çalışan veya herhangi biri girebilir diye endişelendim." ifadelerini kullandı.

Birkaç ay boyunca, Vasquez'in Medina için iç çamaşırı satın almaya ve bir otel odası rezervasyonu yaptırmak için zorlandığı da iddia ediliyor.