Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde bomba! Aşk Alevleniyor!

TRT’nin sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da farklı bir heyecan yaşanmakta. Reytinlglerde büyük sıçrama yaşanan dizinin son bölümünde ise aşk rüzgarları esiyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde bomba! Aşk Alevleniyor!

Uyanış Büyük Selçuklu’nun son bölümü yani 8 Şuıbat’ta yayınlanan bölümünde aşk rüzgarları esiyor. Bu durum izleyicide de büyük heyecan yaratıyor.

Sencer’in yanına giden Turna aralarına giren soğukluğun nedenini söyler. Duyduğu bir haberi söylemek için sevdiğinin yanına giden Turna “Aramıza giren soğukluğun sebebinin kabahati ne sendedir ne de bende” sözlerini dile getirir.

Sevilen dizinin kadrosunda yer alan Turna “Livya bizim için oyun oynarmış. Seninle beni ayrı düşürmek için uğraşmış bunca zaman, bile isteye bizi ayırmak istemiş. İçimde tuttuğum şüphe senin sandığın gibi boş bir kuruntu değilmiş” sözleri üzerine Sencer Turna’ya doğru döner. “Sen bunu nereden öğrendin ki Turna?” sözlerini dile getirir.

Cevabını vermesini beklemeden ise “Benim sana kızgınlığımın tek bir sebebi vardır oda senin bana itimat etmemenden dolayıdır. Bu kadar işin içinde beni olmayacak şeyler suçladın” sözlerini dile getirir. Turna ise sevdiğini kaybetmemek için “Bende zor zamanlar yaşadım Sencer, lakin seni benim derdimle uğraşmaman için yormak istemedim seni” sözlerini dile getirir.

Babasının borçları karşılığında kendisiyle evlenmek isteyen birinin olduğunu Turna’dan duyan Sencer ise büyük bir şok geçirir. “Sen ne diyorsun Turna! Nasıl olabilir böyle bir şey?” sözlerini dile getirdikten sonra ise “Babam mecburiyetten kabul etti. Ben hastalandım üzüntüden babam ancak öyle vazgeçti beni ona vermekten” sözlerini dile getirir.

Duyduklarının üzerine Sencer ise “Sen bunları dert etme o isimler bizim sevda dağımızda toz zerresi olabilirler ancak. Gidip hazırlıklarını yapmaya başla. Akşam vakti gelip seni babandan ben isteyeceğim” sözlerini dile getirir. Turna’ya bunun üzerine yüzünde gülümsemeyle kalır. 21. Bölümde neler yaşanacağıysa merak konusu.