Uykusuzlar Kulübü'nde Nükhet Duru'dan tayt açıklaması: Her şeyin bir adabı var, bu nedir acaba diyorsun?

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Nükhet Duru tepki çeken tayt sözleriyle ilgili "En sevmediğim kılık tayt. Çünkü benim bildiğim ölçülerde her şeyin bir adabı var. Bir takım kılıkların yerleri ve zamanları var. Sokağa çıktıkları zaman hiç şık görünmüyorlar. Çünkü altına tank gibi bir spor pabuç modası var. Bu nedir acaba diyorsun? Ben bunu beğenmek zorunda değilim. Nerede kaldı fikir özgürlüğü?" dedi.

Uykusuzlar Kulübü'nde Nükhet Duru'dan tayt açıklaması: Her şeyin bir adabı var, bu nedir acaba diyorsun?

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları sanatçı Nükhet Duru, oyuncular Engin Hepileri, Didem Balçin, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Hakan Bilgin ve şarkıcı Batu Akdeniz oldu. 

"Ben bunu beğenmek zorunda değilim"
Nükhet Duru'nun bir etkinlik sonrası söylediği "Herkes istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir dur deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Hoş bir görüntü değil. Yurtdışından gelen modayı yanlış uyguluyor insanımız." sözleriyle ilgili Bayülgen "Sen taytı erkeklerle ilgili mi yoksa kadınlarla ilgimi mi söyledin?" sorusunu yöneltti. Duru ise "Hayatım ben taytı önce kadınlarla ilgili söyledim. Bu konuda kanaat önderi olduğum için değil. Yoldan geçerken bir anda tayt giymeyin demedim. Bir defile sonrasında bana mikrofonu uzattılar. ‘En sevmediğiniz kılık nedir?’ dediler. En sevmediğim kılık tayt. Çünkü benim bildiğim ölçülerde her şeyin bir adabı var. Bir takım kılıkların yerleri ve zamanları var. Sokağa çıktıkları zaman hiç şık görünmüyorlar. Çünkü altına tank gibi bir spor pabuç modası var. Bu nedir acaba diyorsun? Ben bunu beğenmek zorunda değilim. Nerede kaldı fikir özgürlüğü?" dedi. 

"Ben Fatih'i birkaç kilometre öteden tanırım"
Fatih Ürek'in bir mekanda görevli tarafından tanınmamasıyla ilgili Bayülgen "Fatih Ürek bir yere geldiği zaman tanınmaması, fark edilmemesi mümkün değil. Fatih Ürek’e bakıp Fatih Ürek dememek için demans, alzheimer, kör olmak lazım. Ben Fatih'i birkaç kilometre öteden tanırım." şeklinde konuştu. 

"Bu videoyu görüp kendini yere atıyorsun"
Can Yaman’ın sosyal medya hesabındaki pozuyla ilgili “Can Yaman’ın bir şey yapmasına gerek yok. Ben kendisini bizim Richard oyuna almak istiyordum. Bu bir savaşçı, bu bir erkek. Erkek olarak oturuyor. Hiçbir yapmasına gerek kalmıyor. Bu videoyu görüp kendini yere atıyorsun. ” sözlerine yer verdi.

"Başka bir Erol Evgin’le değiştirecekler"
Erol Evgin'in yaşlanmamasıyla ilgili Bayülgen "Her programda özellikle belirtiyorum. Erol Evgin kendisi değil. Bundan 15-20 yıl önce sektörde çok iş yaptığı için endüstri Erol Evgin’i başka bir Erol Evgin ile değiştirmiş. Yakın tarihte de baktım yeni Erol Evgin yaş almaya başlamış. Başka bir Erol Evgin’le değiştirecekler." dedi.

Konukların alnına yazı yazdı
İlginç anların yaşandığı programda Bayülgen, Nükhet Duru’nun alnına ‘N’,  Engin Hepileri'ye ‘handsome’ , Didem Balçin'e ‘beatiful’, Murat Akkoyunlu'ya ‘old’, Hakan Bilgin'e ‘bıyıklı’, Batu Akdeniz'e ‘young’ yazdı.