Cem Yılmaz, Okan Bayülgen'e konuk oldu

Karakomik Filmler 2'yi sinema seyircisiyle buluşturan Cem Yılmaz, Tv100'de yayınlanan Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına katıldı. Yılmaz, "Okan beni çok güzel ağırladı, çok mutlu oldum" dedi.

Yeni filmi Karakomik Filmler 2'yi seyirciyle buluşturan Cem Yılmaz dün akşam tv100'ün sevilen ekran yüzü Okan Bayülgen'in "Uykusuzlar Kulübü" programına konuk oldu.

Tv100'de her cumartesi saat 09.00'da ekrana gelen Magazin Hattı'nın haberine göre çıkışta oldukça neşeli olan başarılı komedyen "Program çekimleri çok güzel geçti. Okan'la en son 90'lı yıllarda beraber olmuştuk. O kadar uzun zamandır ekranda sohbet etmemiştim ki? Çok mutlu oldum. Okan beni çok güzel ağırladı" dedi.

Ünlü komedyen filmine gelen tepkileri değerlendirdi ve "Beklenen tepkiyi hiçbir zaman alamayız, çünkü çok şey bekliyoruz" diye konuştu.

Defne Samyeli'nin affetme seminerine katıldıktan sonra söylediği "2020'de affetmek istediğim biri var" sözü Yılmaz'a hatırlatıldı. Ünlü komedyen "Ben katılmadım" dedi ve güldü.