Böyle anne baba olmaz olsun!

Uyuşturucu bağımlısı genç çift, kendilerine uyuşturucu alabilmek için yeni doğan bebeklerini 58 bin liraya sattı. İşte dehşete düşüren haberin detayları...

Böyle anne baba olmaz olsun!

Çin'in Neijiang kentinde uyuşturucu bağımlısı olan bir çift, daha fazla uyuşturucu alabilmek için yeni doğan bebeklerini para karşılığında sattı. Polisin radarınca olan çift bir otel odasında bebeklerini sattıktan sonra uyuşturucu kullanırken yakalandı.

Bağımlı genç kadın sevgilisinden hamile kalınca bebeği dünyaya getirmek istemedi. Ancak hamileliği geç fark ettiği için kürtaj olma ihtimali ortadan kalkınca bebeği satmaya karar verdi. Çin'de yaygın olan yasadışı bebek satışı fikrine kapılan çift, çocukları olmayan bir aile ile 58 bin liraya anlaştı.

Bir erkek çocuğu dünyaya getiren kadın, doğumdan hemen sonra para karşılığında bebeğini sattı. Uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle polisin radarında olan çift, satıştan hemen sonra bir otel bir odasında yakalandı.

Odada çiftin çocukları karşılığında aldığı paralar ve uyuşturucu madde bulundu. Polisin gözaltına aldığı çift tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çocuğun babası olan ve adı Wang olarak açıklana şahıs 5 yıl, bebeğin annesi olan ve adı Zhong olarak açıklanan kadın ise 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.