Eski sevgilisi başından vurmuştu! Mutlu Kaya'nın son hali yürek burktu!

İlk kez katıldığı ses yarışmasıyla adından söz ettiren Mutlu Kaya Uzman psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Paylaş Benimle programına konuk oldu. Kaya'nın son hali ise yürek burktu.

Eski sevgilisi başından vurmuştu! Mutlu Kaya'nın son hali yürek burktu!

Altı yıl önce eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve mucizevi şekilde hayatta kalan Mutlu Kaya, Uzman psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Paylaş Benimle programına konuk oldu.

Yaşadığı zorluklarla seyircilerin yüreklerini dağlayan bir hayat hikayesine sahip olan Mutlu Kaya'nın son görüntüsü ise gündem oldu. 

Eski sevgilisi başından vurmuştu! Mutlu Kaya'nın son hali yürek burktu! - Resim : 2

"Tek başıma su içemiyorum"

Mutlu Kaya, saldırıya uğradığı anları ve şu an yaşamak zorunda olduğu hayatı şu sözlerle anlattı:

"Benim dışarı çıkmamı bekliyor. Zaten dışarıya çıktığım gibi beni zorla arabaya bindirip beni dövdu. Üst üste kurşunlar yağdırdı üzerime. Kurşunlardan biri kafama denk geldi. Susadığımda kimse olmasa tek başıma içemiyorum. Benim hayatım gitti. Bazen diyorum Allah'ım bana bu elimi ver, bardaktan suyumu içebileyim. Çünkü başkasına muhtaç olmak çok zor."

Eski sevgilisi başından vurmuştu! Mutlu Kaya'nın son hali yürek burktu! - Resim : 3

Ablası Dilek Kaya'yı kaybetti

Onu yıllar önce katıldığı bir ses yarışmasında tanımıştık. Mutlu, o dönemde hayallerine ulaşmayı beklerken yıllarca onu ısrarlı takip eden, tehdit eden ve şiddet uygulayan biri tarafından başından vuruldu. Mutlu, bu olaydan sonra hayatına %96 engelli olarak devam etti. Ne acıdır ki, Mutlu daha sonra ablası Dilek Kaya'yı kaybetti.