"Vaden doldu, toprak seni çağırıyor!" diyerek sosyal medyadan karısını tehdit etmişti! 5 yıla kadar hapsi isteniyor!

7 yıllık eşinin kendisine boşanma davası açmasını kabullenemeyen 37 yaşındaki koca sosyal medya hesabından tehditler yağdırdı. Tabanca gösterdiği videoyu paylaşan koca "Vaden doldu toprak seni çağırıyor!" ifadeleri kullandı. Tehditkar koca hakkında başsavcılık 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açtı.

28 yaşındaki Emel Kayış 37 yaşındaki Nazmi Kayış’la 7 yıl önce evlendi. Evliliğinden bir çocuk sahibi olan Emel Kayış, bir süre sonra anlaşamayarak boşanmak istedi. Ancak koca boşanmayı kabul etmedi. Kocasının kendisine ve ailesine zarar vereceğini düşünen kadın çocuğunu da alarak yunanistan’a kaçtı.

“Ama seni babanla birlikte mezara koyacağım"

Ancak genç kadının kocasının tehditleri sonlanmadı. Tehditkar koca sosyal medya üzerinden bir video paylaştı. Eşini ve kayınbabasını öldüreceğini söyledi “Ama seni babanla birlikte mezara koyacağım. Senin o olmayan dişlerini kerpetenle sökeceğim." dedi. Tabanca gösterdiği videoda "Vaden doldu toprak seni çağırıyor!" ifadesini kullandı .

Tv100'den Halil Sadri Yılmaz'ın özel haberine göre, genç kadın, kocasının kendine gönderdiği tehdit videosunu sosyal medyada paylaştı. “Ellerim titreyerek bu videoları çekiyorum. Sadece ben değil babam da tehdit ediliyor bu adam tarafından. Benim eski eşim nasıl böyle bir canavara dönüştü ben bilmiyorum” dedi.

"Vaden doldu, toprak seni çağırıyor!" diyerek sosyal medyadan karısını tehdit etmişti! 5 yıla kadar hapsi isteniyor! - Resim : 1

 Kadın gözyaşları dökerek yardım istedi. “Umarım bu videolar bir an önce gereken yerlere ulaşır” diyerek yardım talebinde bulundu. Genç kadının yardım çağrısının ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Başsavcılığın talimatıyla gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı hazırlanan iddianamede tehditkar kocanın 5 yıla kadar hapsi istendi. Tutuklu bulunan sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

"Vaden doldu, toprak seni çağırıyor!" diyerek sosyal medyadan karısını tehdit etmişti! 5 yıla kadar hapsi isteniyor! - Resim : 2