Vahşi cinayetin kan donduran detayları

Yeni bir hayat kurmak için ülkesinden ABD'ye giden Çinli Yingying Zhang'ın vahşice katledildiği cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı. Zhang, önce beyzbol sopasıyla darp edildi, ardından tecavüze uğradı ve kafası kesilerek öldürüldü.

Vahşi cinayetin kan donduran detayları

26 yaşındaki Yingying Zhang büyük umutlarla geldiği Amerika'da katledilip yok edildi. Zhang'ın bedeninin bugün dahil nerede olduğu bilinmiyor. Haziran 2017'de ABD'nin Illinois kentinde meydana gelen olayda 29 yaşındaki Brendt Christensen genç kadını taciz etti. Ardından kendini savunmak isteyen kadını beyzbol sopasıyla öldüresiye dövdü ve tecavüz etti. Cani Christensen, tecavüz ettiği kadının önce başını kesti, ardından vücudunu parçaladı. Christensen, mahkeme sürecinde de kadının vücudunun nerede olduğunu söylemedi.

Cinayeti kız arkadaşına itiraf etti

Christensen'in eski kız arkadaşı Terra Bullis, eski sevgilisinin cinayeti kendisine itiraf ettiğini kaydederek, "Onu doğradığını söyledi" diyen Bullis, FBI ile işbirliği içerisinde eski sevgilisini konuşturdu. Christensen, üzerinde mikrofon olan Bullis'e cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Christensen'in şöhrete kavuşmak için böyle bir cinayet işlediğini belirten sevgilisi, bu fantezisini hayata geçireceğini düşünmediğini sözlerine ekledi. Tüm sorgulamalara rağmen Christensen'in daha önce cinayet işlediği yönünde bir delil bulunamadı.

Vahşi cinayetin kan donduran detayları - Resim : 1
Yingying Zhang'ın ailesi çok büyük acı yaşadı...

Ailesi kahroldu

Genç kadının bedeninin hala bulunamamış olması ise ailesinin en büyük acısı. Kızlarının acısının dayanılmaz olduğunu ifade eden aile üyeleri, mahkeme öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Genç kızın annesi Lifeng Ye, yetkililerden kızlarının cansız bedenini bulmalarını isteyerek adaletin yerini bulabilmesi için Christensen'in idam edilmesi gerektiğini vurguladı. Kızının hayallerinin peşinden koşması için ABD'ye geldiğini aktaran Lifeng Ye, "Onu bir daha göremeyecek olmamız bizim için en büyük acı. Kızımıza bir daha dokunamacağız, bundan büyük üzüntü olamaz" dedi.

İdamı istenecek

Mahkemede savcılık makamı tarafından adam kaçırma, tecavüz ve cinayet suçlamaları yöneltilen Christensen hakkında son kararı jüri üyeleri verecek. Hakkında idam istenen Christensen için idam kararının onaylanması bekleniyor. Jüri üyeleri karar vermeden önce yaklaşık bir hafta boyunca dava üzerinde konuşacaklar ve kararlarını verecekler. Dava Amerika'da gündemin en önemli maddeleri arasında yer alıyor. Christensen, jürinin hakkında verdiği kararı dinlerken duygularını belli edecek herhangi bir harekette bulunmadı.