Vakıfbank da faiz indirimine gitti

Hem konut hem de ihtiyaç kredilerinde kısa süre içerisinde art arda indirim yapan Vakıfbank, İş Bankası ve Ziraat Bankası’nın faiz indirimlerinin ardından bir kez daha faiz indirime gitti.

Vakıfbank da faiz indirimine gitti

Vakıfbank, maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizi 60 ay vadeye kadar yüzde 1,45’ten yüzde 1,25’e düşürdü. Diğer müşteriler için ise 60 ay vadeli kredi faiz oranını yüzde 1,55’ten 1,35’e indirdi.

Konut kredilerinde ise 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde aylık yüzde 0,99 faiz oranını koruyan Vakıfbank, 500 bin TL üzerindeki konut kredilerinde faiz oranını aylık yüzde 1,15’e indirdi.

"Üçüncü kez kredi faizlerinde indirime gittik"

 VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih kampanya ile ilgili olarak, “Merkez Bankası’nın aldığı kararla politika faiz oranlarında 325 baz puan indirime gitmesi piyasalar tarafından da olumlu karşılandı. Biz de VakıfBank olarak ekonomik verilerde yaşanan iyileşmeleri de göz önüne bulundurarak kısa sürede üçüncü kez kredi faizlerinde indirime gittik. Yakın zamanda önce konut kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında önemli indirimler yapmıştık. Yine geçtiğimiz hafta bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarımızı düşürmüştük. Bu olumlu hava, milli ekonomimize de hızlı ve etkin bir şekilde yansıyacaktır. VakıfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Vakıfbank da faiz indirimine gitti - Resim : 2