Vakıfbank'tan yeni kredi kampanyası! 3000 ile 125 bin TL arası krediyi hemen alın!

Vakıfbank yeni bir kredi kampanyası başlattı! Anında SMS ile kredi başvurusu yapılabilen banka Vakıfbank, vatandaşlar için birçok kredi kampanyası sunmakta.

Vakıfbank'tan yeni kredi kampanyası! 3000 ile 125 bin TL arası krediyi hemen alın!

Vakıfbank'tan Özel sektör çalışanları, emekliler, kamu personeli ve esnaf ihtiyaçlarınızı için uygun faiz ve uygun ödeme imkanları ile sms ile anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vakıf Bank'ın kredisi için SMS yolu ile başvuru yapmak istiyor iseniz aralarında boşluk bırakarak kredi yazıp tekrar boşluk bırakıp TC kimlik numaranız ve aylık gelirinizi yazıp 5724'e mesaj göndermeniz gerekmektedir, tarafınıza kısa bir sürede bilgilendirme sağlanacaktır.

Vakıfbank'tan Kredi kullanmanız durumunda size uygun aylık eşit taksitlerle, artan taksitlerle veya azalan taksitlerle ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Bunun dışında 3 ay ödemesiz şekilde, aylık eşit taksitli ödeme imkanı ile üç ayda bir ödeme koşuluyla, son ödemeniz yüksek olacak şekilde ve talep ettiğiniz farklı ödeme şekilleri ile krediniz ödeye biliyorsunuz.

Vakıf Bank 3000 ile 125 bin TL arasında 3 ay veya 36 ay vade ile  güncel faiz oranından kredi sunmaktadır. Vakıf Bank'ın şu anki güncel faiz oranı 1.59 dur. Vakıfbank müşterileri için sunmuş olduğu kredi başvurularında aylık gelir beyanı talep etmektedir.

Gelir belgesini nereden temin edebilirsiniz?

Özel sektör çalışanları için e-devlet üzerinden SGK'nın resmi sayfasından hizmet dökümünüzü ulaşabilirsiniz.  Son aya ait Bordronuzu belgelemeniz yeterli olacaktır. Maaş bordronuzu götürmeniz durumunda işyerinden onayını yaptırmanız gerekmektedir. Maaşınızı Vakıf bank üzerinden alıyorsanız maaş bordronuz talep edilmeyecektir.

Kamu çalışanı iseniz e-Bordonuzu götürmeniz aynı zamanda ise çalışmış olduğunuz kuruma ait kimliğinizin fotokopisini götürmeniz talep edilmektedir. Ayrıca Vakıf bank maaş müşterisi iseniz gelir belgeniz talep edilmemektedir. Emekli vatandaşlarımız için ise e-devlet üzerinden maaş bordrosu talep edilmektedir. Yine maaşımızı Vakıf bank üzerinden alıyor iseniz herhangi bir belge talep edilmemektedir.

Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Özel sektör çalışanları, kamu personeli, emekliler ve esnaf ihtiyaçlarınızı her an temin edebileceğiniz uygun faiz ve uygun ödeme koşulları ile sms ile verilmekte olan anında başvuru yapabilirsiniz. Vakıfbank'ın kredisi için SMS yolu ile başvuru yapmak istemeniz durumunda aralarında boşluk bırakarak Kredi yazılması ve neticesinde tekrar boşluk bırakıp T.C kimlik numaranız ve aylık gelirinizi belirterek 5724'e mesaj göndermeniz istenmektedir, tarafınıza kısa bir sürede bilgilendirme sağlanacaktır.

Vakıfbank'tan Kredi kullanmanız halinde size uygun olacak şekilde belirli periyotlarda aylık eşit taksitlerle, artan taksitlerle veya azalan taksitlerle taksitlerinizi yatırabilirsiniz. Bunun haricinde 3 ay ödemesiz olacak bir biçimde, aylık eşit taksitli ödeme imkanı ile üç ayda bir ödeme şartıyla, son ödemeniz yüksek olacak şekilde ve talep ettiğiniz farklı ödeme şekilleri ile krediniz ödeye biliyorsunuz. Vakıf Bank 3000 ile 125 bin TL arasında 3 ay veya 36 ay vade ile  güncel faiz oranından kredi sunmaktadır. Vakıf Bank'ın şu anki güncel faiz oranı 1.59 dur. Vakıfbank müşterileri için sunmuş olduğu kredi başvurularında aylık gelir beyanı talep etmektedir.