Vakıfbank temel ihtiyaç desteği kredisi başvuru sonuç öğrenme ve sorgulama

Vakıfbank'ın korona virüsü salgını nedeniyle başlattığı, 6 ay geri ödemesiz 5, 7.5 ve 10 bin liralık düşük faizli kredilere başvuranlar sonucunu nasıl öğrenecek? Temel ihtiyaç desteği kredisi sonuç sorgulama ve sonuç öğrenme detayları haberimizde.

Vakıfbank temel ihtiyaç desteği kredisi başvuru sonuç öğrenme ve sorgulama

Vakıfbank tarafından korona virüs salgını sırasında temel ihtiyaçların karşılanması için verilen 5, 7.5 ve 10 bin liralık kredilere rekor sayıda talep oldu. İnternet bankacılığı ve SMS ile başvurulan kredilerin büyük bölümü değerlendirildi.

Bankadan yapılan açıklamada bireysel temel ihtiyaç desteği kredisinde her 100 başvurunun 86'sınının karşılandığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatının ardından kamu bankaları, geçmiş dönem ödeme ve kredi notlarına bakmaksızın ihtiyacı olanlara 5, 7.5 ve 10 bin lira 6 ay geri ödemesiz kredi imkanı sağladı. Kredi başvuruları SMS ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabiliyor.

Bu bankalardan biri Vakıfbank oldu.

Vakıfbank kredisine buradan başvurabilirsiniz.

Vakıfbank temel ihtiyaç destek kredisi başvuru sorgulama

Vakıfbank, temel ihtiyaç destek kredisi başvuru sorgulama ekranı ile başvuru yaptığınız kredi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Vakıfbankın sitesine girdikten sonra TC Kimlik numaranızı, cep telefonunuzu girdikten sonra doğrulama kodunu yazıp devam demeniz yeterli. Cep telefonunuza gelen kodu istenilen alana girdikten sonra kredinizin sonucunu anında öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank’ın internet sitesinde ise aralarında birer boşluk bırakarak büyük harflerle DESTEK TC KİMLİK NUMARASI ve HANEGELİRİ yazıp 5724’e SMS atıldığında krediye olumlu ya da olumsuz dönüş gerçekleşiyor. Öte yandan Vakıfbank kurumsal web sitesinden de başvuru yapılabiliyor. Gerekli alanlar doldurulduktan ve SMS doğrulama kodu girildikten sonra başvuru tamamlanmış oluyor.

Başvuru linki:
https://www.kisa.link/Nlos