CANLI Valencia - Real Madrid

İspanya Süper Kupa yarı finalinde Valencia ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Valencia - Real Madrid maçı D Smart platformu Sport Smart kanalında canlı olarak yayınlanacak. İşte detaylar...

CANLI Valencia - Real Madrid

İspanya Süper Kupası bu yıl Suudi Arabistan'da oynanıyor. Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki Kral Abdullah Spor Şehri Stadyumu'nda oynanacak 4 karşılaşma Suudiler tarafından canlı olarak izlenebilecek. İspanya Futbol Federasyonu'nun aldığı bu kadar her ne kadar eleştirilse de, Orta Doğu pazarını eline almak isteyen İspanya Futbol Federasyonu kararından geri adım atmadı.

Yarı final ve final maçlarına ev sahipliği yapacak olan Kral Abdullah Spor Şehri Stadyumu 62 bin 345 seyirci kapasiteli. Yarın final ayağı tek maç üzerinden oynanacak mücadelelerde Valencia ile Real Madrid, Barcelona ile de Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Kazanan ekipler finalde karşı karşıya gelirken, kaybedenler 3.'lük maçı oynamayacak.

Valencia - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Valencia ile Real Madrid arasındaki mücadele 8 Ocak 2020 (bugün) saat 22.00'da başlayacak. D Smart platformu Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak maçı sadece üyeler izleyebilecek.

Yarın ise Barcelona ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Kazananlar arasındaki final mücadelesi ise Pazar günü saat 21.00'de başlayacak.