Valencia Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İspanya La Liga 5. hafta maçında Valencia ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Valencia - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Valencia - Real Madrid maçı hangi kanalda?

Valencia Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Valencia ve Real Madrid İspanya La Liga 5. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Valencia Real Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak? Valencia Real Madrid maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Valencia - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

VALENCİA VE REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Valencia - Real Madrid maçı 19 Eylül Pazar akşamı Mestalla Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Real Madrid saati ile 22:00’de başlayacak ve S SPORT ekranlarından naklen yayınlanacak.

VALENCİA VE REAL MADRID MAÇININ HAKEMİ KİM?

İspanya La Liga 5.hafta Valencia ve Real Madrid maçının hakemi Pablo Gonzalez Fuertes.

VALENCİA VE REAL MADRID MAÇI MUHTEMEL 11’LER

VALENCİA: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Andriy Yarmolenko

REAL MADRID: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, , Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Greenwood, Cavani