Babasını kaybeden Boran Kuzum'dan duygulandıran paylaşım

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ünlü oyuncu Boran Kuzum'dan duygulandıran bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, doğum gününde paylaştığı fotoğrafın altına, "Ben onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum. Yaşattıklarından minnettarım" notunu düştü.

Babasını kaybeden Boran Kuzum'dan duygulandıran paylaşım

Yakın zamanda babasını kaybeden Boran Kuzum dün doğum gününü kutldı. 28 yaşına basan başarılı oyuncu, doğum gününde babasını unutmadı. Boran Kuzum Instagram hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yaptı. Kuzum, doğum gününde babasına teşekkür etti. 

 

Herkesi duygulandıran paylaşım 

Boran Kuzum, duygusal paylaşımının altına, "Hepinize çok teşekkür ederim doğum günü dilekleriniz için. Ben de onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum.Babasını kaybeden Boran Kuzum'dan duygulandıran paylaşım - Resim : 2

Bugün olduğum kişiye vesile olduğu için, hayatı güzel ve anlamlı yaşamayı öğrettiği için, dürüstlüğü kibarlıkla dengelemeyi öğrettiği için ve iyi insan olmayı her şeyden üstün tutmayı gösterdiği için... Yaşadıklarımdan ve yaşattıklarından minnettarım. Sana teşekkür ederim.

"Size de zor zamanımda güç verdiğiniz ve sevginizi esirgemediğiniz için binlerce teşekkür. Siz de sevgiyle kalın..." notunu düştü.