Vedat Milor 'hödük' dedi, sosyal medya coştu!

İtalya'da bir restoranı ziyaret ederek yemekler hakkındaki fikrini sosyal medya hesabından paylaşan gurme Vedat Milor, bir takipçisinden gelen tepkiye verdiği şaşırtıcı yanıtla gündeme oturdu.

Vedat Milor 'hödük' dedi, sosyal medya coştu!

Türkiye'nin en başarılı yemek ve şarap eleştirmenlerinden Vedat Milor, geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Caianello Vecchio bölgesindeki Il Contadino Agriturismo isimli restoranı ziyaret ederek Instagram videosunda mekanın menüsü ve fiyatlarıyla ilgili yorumunu paylaştı. Milor'u ‘Türkiye’yi tanıtmamakla’ suçlayan takipçilerinden biri “İtalya’nın türlüsünü reklam yapacağına Anadolu’yu dolaş da bizim türlüleri tanıt” eleştirisini yöneltti.

Nazik ve beyefendi kişiliğiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Milor'un bu takipçisine verdiği “Sana ne hödük?” cevabı herkesi şaşırttı.
Milor'un bu cevabını, tarzı ve kişiliğiyle bağdaştıramayan takipçileri büyük şaşkınlık yaşarken, büyük çoğunluğu ünlü gurmeye destek verdi.

Vedat Milor'un bir başka takipçisi de, "Vedat ve benzeri etki ajanları işlerini sabırla, yıllara yayarak yaparlar. Üst Akıl, bu yöntemleri kullanarak memleketimizi içten yıpratmaktadır, vatandaşlarımız bu gerçeği görmeli" yorumunu yaptı. Milor ise, "Akıl hastaları için adres burası değil" yanıtını verdi.

Vedat Milor, geçtiğimiz aylarda da aldığı yorumlar nedeniyle sosyal medya hesaplarında Türkiye'deki restoranlarla ilgili paylaşım yapmama kararı almıştı.

Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre hödük, 'görgüsüz, kaba, anlayışı kıt kimse' demek.