Veli Ağbaba, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin adayıyla ilgili "Adayımız 6'lı masayı kuran, senin kimyanı bozan, Türkiye'de 16 Nisan'daki Adalet Yürüyüşünden itibaren toplumun tüm kesimlerini gündeme getiren, onlarla kol kola giren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur" şeklinde konuştu.

Veli Ağbaba, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı

CHP'nin Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bursa’ya geldi. Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (BESOB) geçen hafta başkanlığa seçilen Fahrettin Bilgit'i ziyaret eden Ağbaba, CHP iktidarında esnafın yaşadığı tüm sorunların çözüleceğini söyledi. Veli Ağbaba, BESOB ziyaretinde esnafın şikayetlerini dinledi.

Ağbaba, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP iktidarında Esnaf Bakanlığı kurulacağı yolundaki sözlerini de hatırlatarak, bu bakanlığın çok önemli bir işlev üstleneceğinin altını çizdi. Daha sonra CHP Bursa İl Başkanlığı'na geçen Ağbaba, burada düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ağbaba, Bursa'da yapılması planlanırken İstanbul'a alınan Milletin Sesi Mitingini de hatırlatarak, "Bursa'ya bir miting borcumuz var, yapacağız" dedi.

Veli Ağbaba, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı - Resim : 1

"Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur"
Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına da değinen Veli Ağbaba, “Bursa'dan söyleyelim, bizim adayımız 6'lı masayı kuran, senin kimyanı bozan, Türkiye'de 16 Nisan'daki Adalet Yürüyüşünden itibaren toplumun tüm kesimlerini gündeme getiren, onlarla kol kola giren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.