Venedik'in kanallarında sörf... Belediye Başkanı "iki küstah" diye tabir ettiği gençleri bulana ödül vadetti

Su kanallarıyla ünlü Venedik kentindeki Büyük Kanal’da iki genç sörf yaptı. Belediye Başkanı, sörf yapanların bulunmasını başlarına ödül koydu. O anlar kameralara yansıdı, detayları ile haberimizde...

Venedik'in kanallarında sörf... Belediye Başkanı "iki küstah" diye tabir ettiği gençleri bulana ödül vadetti

İtalya’nın su kanallarıyla ünlü Venedik kentindeki "Büyük Kanal" olarak adlandırılan ana kanalda iki genç sörf yaparken görüntülendi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Venedik Belediye Başkanı Luigi Brugnaro, olaya tepki göstererek sörfçülerin bulunması için başlarına ödül koydu. Venedik Belediye Başkanı Luigi Brugnaro, olaya tepki göstererek sörfçülerin bulunması için başlarına ücretsiz akşam yemeği teklif etti.

Belediye Başkanı, sörfçülere hakaret etti

Brugnaro sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İşte şehri alaya alan iki küstah salak. Herkesten onları cezalandırmak için teşhis etmemize yardım etmelerini istiyorum. Belediye Başkanları olarak kamu güvenliği açısından acilen daha fazla yetkiye ihtiyacımız var. Onları görenlere bir akşam yemeği teklif ediyorum” dedi.

Brugnaro'nun tweeti;

Sörf tahtalarına el kondu

Kanalda sörf yapan ikili hakkında polis tarafından soruşturma açılırken, Brugnaro, sörfçülerin kimliklerinin tespit edildiğini ve kullandıkları sörf tahtalarına el koyulduğunu duyurdu. Sörfçülerin kanal boyunca seyir güvenliğini tehlikeye atmaktan suçlanması bekleniyor.