Songül Karlı'nın bomba evlilik itirafı olay oldu: Meğer reyting için evlenmiş

Son günlerde verdiği cesur pozlarla adından bahsettiren ünlü sunucu Songül Karlı'nın evlilik itirafı ağızları açık bıraktı. Karlı, eski eşi Metin Yüncü ile evliliğini reyting uğruna yaptığını açıkladı.

Songül Karlı'nın bomba evlilik itirafı olay oldu: Meğer reyting için evlenmiş

Spor yaparken giydiği, giymediği kıyafetlerle magazin gündeminde uzunca konuşulan Songül Karlı'nın evlilik ve evlilik programı gerçekleri ile gündeme bomba gibi düştü. Karlı, eski eşi Metin Yüncü ile evliliğinin reyting uğruna olduğunu, pek de tanımadığını söyledi. Anlattıkları ile damga vurdu.

Ali Eyüpoğlu'nun sunduğu Magazin Noteri'nde konuşan ve üç evliliği hayal kırıklığı ile biten Karlı'nın evlilik açıklamaları şöyle:

 'Adam yok adam. Oturduğum sitede birçok manken, oyuncu, şarkıcı var, hepsi yalnız. Birçok güzel ve çalışkan kadın var, adam yok. Piyasadaki erkekler çok iyi tiyatrocu, oynuyor hepsi. Bir sürü ünlü kadınla birlikte olmak ve skor yapmak peşindeler. Son kocam bile meşhur olma derdindeydi.'

Songül Karlı'nın itirafı Uğur Arslan’la birlikte FOX’ta yıllarca yaptıkları evlilik programı 'Su Gibi' projesiyle ilgili...

Metin Yüncü'yle sunucusu olduğu izdivaç programında evlenen Karlı'nın belki de istemeden ağzından kaçırdığı reyting uğruna yaptığı evlilik itirafı şu şekilde:

"Bir sene bile evde değildi"

''Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini."