Verdiği pozlarla çok konuşuldu! Demet Özdemir kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Her hareketi ve sosyal medya paylaşımıyla gündem olmayı başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir bugünlerde çok konuşuluyor. Verdiği cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren Demet Özdemir'in hayatı merak ediliyor. Peki, ünlü oyuncu Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte biyografisi

Verdiği pozlarla çok konuşuldu! Demet Özdemir kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile bir süredir ilişki yaşayan ve en son Dubai'de bir otelin açılışında çekildiği fotoğraflarla öne çıkan isim Demet Özdemir araştırılmaya devam ediyor. Çilek Kokusu, Doğduğun Ev Kaderindir, No:309 dizilerinde boy gösteren Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir'in hayatı...

Verdiği pozlarla çok konuşuldu! Demet Özdemir kimdir, hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli'de doğdu. Anneannesi Bulgaristan göçmenidir. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşındı. 

Mustafa Sandal'ın klibinde oynadı

Demet Özdemir, Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başladı. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Mustafa Sandal'ın Ateş Et ve Unut adlı klibinde yer aldı.

Verdiği pozlarla çok konuşuldu! Demet Özdemir kimdir, hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

Oyunculuk kariyeri başladı

İlk televizyon deneyimini, 2013 yılında FOX TV'de yayımlanan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakterini canlandırarak yaşadı. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini, Tut Sözünü adlı sinema filminde ise Demet karakterini canlandırdı.

Verdiği pozlarla çok konuşuldu! Demet Özdemir kimdir, hangi dizilerde oynadı? - Resim : 4

Bengü'nün klibinde oynadı

2015 yılında Star TV'de yayımlanan Çilek Kokusu adlı dizide Aslı karakterini canlandırdı. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynadı. 2016-2017 yılları arasında FOX TV'de yayımlanan No.:309 adlı dizide Lale karakterini canlandırdı.

Verdiği pozlarla çok konuşuldu! Demet Özdemir kimdir, hangi dizilerde oynadı? - Resim : 5

2017 yılında Burak Aksak'ın yazıp yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde Aysel karakterini canlandırdı.2018-2019 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş adlı dizide Sanem karakterini canlandırdı.

Verdiği pozlarla çok konuşuldu! Demet Özdemir kimdir, hangi dizilerde oynadı? - Resim : 6

En İyi Kadın Oyuncu seçildi

Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 2019 yılının Aralık ayından itibaren TV8'de yayımlanan ve psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı, gerçek bir hayat hikâyesini anlatan romanından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat verdi.