Vergi rekortmenlerine plaket verildi

Burdur’da en fazla gelir ve kurumlar vergisi ödeyenlerle en fazla ihracat yapan ve istihdam sağlayan mükelleflere plaket verildi.

Vergi rekortmenlerine plaket verildi

Burdur’da kurumlar ve gelir vergisi ile ihracat ve istihdam dalında dereceye giren mükellefler ile defterdar ve yöneticilere Burdur Valisi Arslantaş tarafından plaket verildi.

Ziyarette Vali Arslantaş, en fazla kurular vergisi verenler arasında bulunan Aytaş Akın Mermer Sanayi Başkanı Ercan Akın, en fazla gelir vergisi verenler arasında yer alan Yeminli Mali Müşavir Zeki Çiftçi, en fazla ihracat yapan ve en fazla kurumlar vergisi verenler arasında yer alan Demir Maden Çimento Hazır Beton yetkilisi Nihat Kılıç ve en fazla istihdam sağlayan ve kurumlar vergisi veren Hastel Gıda Sanayi Başkanı Fevzi Oktay’a plaket verdi.

Vali Arslantaş, Vergi Haftası nedeniyle gerçekleştirilen plaket töreninde şunları kaydetti:

Ülkemizin kalkınması ve sunulan kamu hizmetlerinin en etkin bir şekilde toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması için vergi bilincinin oluşturulması çok önemli. Bu vesileyle üretime, istihdam ve ihracata katkı sunarak vergilerini tam ve zamanında ödeyen bütün vatandaşlara tekrar teşekkür ediyorum.