Victoria ve David Beckham’ın en büyük oğlu Brooklyn Beckham 10 çocuk istiyor!

Dünya basınının gündeminden düşmeyen Victoria ve David Beckham’ın en büyük oğlu Brooklyn Beckham, yakın zamanda aktris Nicola Peltz ile dünya evine girmişti. 23 yaşındaki Brooklyn Beckham'ın en büyük hayalinin genç baba olmak olduğu ve 10 çocuk istediği ortaya çıktı.

Victoria ve David Beckham’ın en büyük oğlu Brooklyn Beckham 10 çocuk istiyor!

Daily Mail’de yer alan habere göre Brooklyn'in hayali “genç baba olmak” ve 27 yaşındaki eşi Nicola’yla “yakında” bir aile kurmak. Brooklyn Beckham, "Her zaman genç bir baba olmak istedim ve yakında bir aileye sahip olmayı çok isterim, ancak karım ne zaman hazır olursa” diyen Brooklyn, çocuk sayısını da “10 gibi olabilir ama onun vücudu… bu onun kararı” diye konuştu.

Victoria ve David Beckham’ın en büyük oğlu Brooklyn Beckham 10 çocuk istiyor! - Resim : 1

Eski fotoğrafçı ve yeni şef, kısa süre önce de Variety’ye, “Bir gün büyük bir aileye sahip olmayı çok isteriz. Kendimize ait bir şeye sahip olmayı ve evlat edinmeyi çok isteriz. … Etrafta dolaşan küçük Peltz Beckham’ların olması çok güzel olacak” diye konuştu.

Brooklyn, 47 yaşındaki David ve 48 yaşındaki Victoria Beckham’ın dört çocuğundan en büyüğü iken, Nicola’nın da yedi kardeşi bulunuyor.