Haber spikeri eşini, kucağında bebeği varken tekmeledi

Haber spikeri eşi, televizyonun yerini değiştirdi diye kucağında bebeği varken kocası tarafından acımasızca dövüldü. Dehşete düşüren görüntüler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Vietnam'da dövüş sanatları uzmanı 32 yaşındaki Nguyen Xuan Vinh, 27 yaşındaki haber spikeri karısı Vu Thi Thu Ly'yi kucağında bebeği varken annesi ve küçük oğlunun gözleri önünde dövdü. Dehşete düşüren görüntüleri haber spikeri olan Vu Thi Thu Ly yayınladı.

Ly, kucağında bebeğini taşırken Wushu eğitmeni olan kocası Vinh, eşine hem tekme hem de yumruk atıyor. Eşinin geçmişte de şiddete başvurduğunu ifade eden Ly, darbelere dayanamayıp yere düşüyor. Geçmişte yaşanan şiddet olayları nedeniyle bir süre ara veren çiftin, ikinci çocuğun doğumu ile birlikte yeniden birleştiği belirtildi.

"Direnebildiğim kadar direndim"

Ly, kocasının kendisine çok sert vurduğunu ifade ederek, "Kucağımda bebeğimi tutuyordum. Yine de vurmaya devam etti. Sonunda dayanamadım ve yere düştüm, ağlamaya başladım. Dayanabileceğim kadar dayandım ancak çok güçlü olduğu için fazla direnemedim. Şiddet aramızda olduğu zaman bile dayandım ancak çocuklarımın gözü önünde bana bu yaptıklarını kabul edemem" dedi.