CANLI İZLE Werder Bremen - Leverkusen

Almanya Bundesliga'da 26. hafta kapanış maçında Werder Bremen ile Leverkusen karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma saat 21:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

CANLI İZLE Werder Bremen - Leverkusen

Almanya Bundesliga'da koronavirüs arasının ardından ligde kaldığı 26. hafta tamamlanıyor.

Yeni haftanın kapanış maçında Werder Bremen ile Schalke 04 seyircisiz maçta karşı karşıya geliyor.

Werder Bremen - Leverkusen maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 18 Mayıs Pazartesi (bugün) saat 21:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 25 hafta sonunda Werder Bremen'in 18, Leverkusen'in ise 47 puanı bulunuyor.

Maç öncesi detaylar

Leverkusen'in Bundesliga tarihinde dış sahada filelerini en fazla havalandırdığı rakibi Werder Bremen (62).

Leverkusen'in Bundesliga tarihinde deplasmanda Bayern Münih'in (ortalama 0.44 puan) ardından maç başına en az puan kazandığı rakibi Werder Bremen (39 maç, ortalama 0.87 puan)

Leverkusen oyuncusu Kai Havertz (20 yıl 8 ay 25 gün), son maçta attığı golle Bundesliga tarihinde 30 gole ulaşan en genç oyuncu oldu.

Son beş Bundesliga maçında mağlup olmayan Leverkusen (4G 1B), bu sezonun en uzun serisini devam ettirmek için sahaya çıkıyor. Kırmızı siyahlılar, bu süreçte Bayern Münih ile birlikte en fazla puan toplayan ekip konumunda (13).

Leverkusen'e rakip olduğu son yedi resmi maçın sadece birini kazanan Werder Bremen (3B 3M), daha önceki beş karşılaşmanın dördünden galip ayrılmıştı (1M).

Werder Bremen, Bundesliga'da oynadığı son 11 maçın dokuzundan mağlup ayrıldı ve bu karşılaşmalarda dört puan topladı (1G 1B).         

Werder Bremen, Bundesliga'da 1991/92 (25) ve 1971/72'nin (22) ardından skor avantajını yakaladığı karşılaşmalarda en fazla puan kaybettiği sezonu oynuyor (21).

Son beş Bundesliga maçında Bayern ile birlikte en fazla puan toplayan takım olan Leverkusen (13 puan; 4G 1B), bu sezon ilk kez beş maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

 Sahasında oynadığı son altı Bundesliga maçını kazanamayan ve son beş karşılaşmada fileleri havalandıramayan Werder Bremen, iki alanda da en üst lig tarihindeki en uzun serilerini yaşıyor.

Werder Bremen, küme düştüğü 1979/80'den (58) bu yana 24. haftalar itibarıyla en fazla gol yediği Bundesliga sezonunu oynuyor (55).

2019/20 Bundesliga sezonunun ikinci yarısında oynanan sekiz maçta 19 puan toplayan Bayer Leverkusen, kulüp tarihinin en iyi derecesini egale etti (1999/00).