WhatsApp'ın efsane sürümü Premium geliyor! WhatsApp Premium özellikleri neler? İşte, detaylar...

Kullanıcıların popüler mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması WhatsApp yeni bir sürümle geliyor. WhatsApp Premium; Android, iOS ve masaüstü sürümleri için WhatsApp Business Beta’da geliştiriliyor. İşte, WhatsApp Premium hakkında tüm merak edilenler habeimizde...

WhatsApp'ın efsane sürümü Premium geliyor! WhatsApp Premium özellikleri neler? İşte, detaylar...

WhatsApp; akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğini barındıran mesajlaşma, arama veya haberleşme uygulamasıdır. WhatsApp bu sefer efsane bir sürüm ile geliyor. Kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlayan bu uygulama için tek gerekli olan sadece internet bağlantısı.

Popüler mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde sürüme yeni özellikler ekledi. Haberleşme platformu yeni bir yenilik getirerek, grup sohbetlerinden sessizce çıkma özelliğini test etmeye başladı.

WhatsApp'ın efsane sürümü Premium geliyor! WhatsApp Premium özellikleri neler? İşte, detaylar... - Resim : 1

WhatsApp, kullanıcıları bu uygulamada, ücretsiz anlık mesajlaşma ve sesli ve görüntülü görüşme imkanlarını buldular. WhatsApp uygulaması, tamamen reklamsız kullanılmaktadır.

Sosyal Medya Danışmanı Matt Navarra, Twitter hesabından wabetainfo web sitesinin linkini paylaşarak WhatsApp'ın yeni sürümünü duyurdu. WABetaInfo’nun paylaşımı doğrultusunda bu sürümün işletmeler için geliştirildiği açıklandı. WhatsApp Premium sürümü, 10 adet cihaza kadar çoklu kullanım desteği sağlayacak.

WhatsApp Premium sürümünde işletme sahipleri, müşterileri bekletmemek ve yoğunluk yaşamamalarını sağlamak için müşterilerle birkaç farklı cihaz üzerinden iletişim halinde olabilecekler.

İşletmecileri sevindirecek bu uygulama; Android, iOS ve masaüstü sürümleri için WhatsApp Business Beta’da geliştirilmeye başlandı. Bu yeni sürüm WhatsApp Premium, yalnızca WhatsApp Business sürümünde, kullanıcının isteğine bağlı olarak kullanılabilcek. Bu yeni sürüm WhatsApp hesaplarında yer almayacak.

İşletmelere kolaylık sağlamak amacıyla ortaya atılan bu fikir, henüz geliştirme aşamasında. WhatsApp Premium sürümü hakkında çok fazla detay bulunmuyor.