WhatsApp'ta büyük yenilik! WhatsApp'ta yanlış mesajlar göndermek artık mazi oluyor...

Ücretsiz mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp büyük bir yenilikle geliyor. WhatsApp yeni bir özellik için çalışmalara başladı. Kullanıcıları rahata erdirecek büyük kolaylık yeni sürümle birlikte geliyor. İşte WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellikten ilk bilgiler...

WhatsApp'ta büyük yenilik! WhatsApp'ta yanlış mesajlar göndermek artık mazi oluyor...

WhatsApp'tan büyük yenilik geliyor. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni bir özellik için kolları sıvadığı ortaya çıktı. WABetaInfo tarafından duyurulan bu özellik, WhatsApp kullanıcıları için yeni bir dönem başlatacak. iOS, Android ve masaüstü sürüm için yepyeni bir özellik geliyor.

Anlık mesajlaşma, görüntülü konuşma ve sesli arama uygulaması WhatsApp, gönderdiğininz mesajları silmeden düzenleme özelliğini geliştirmeye başladı. WhatsApp geliştiricileri bu özellik için geçtiğimiz yıllarda adım atmıştı.  WABetaInfo'ya göre WhatsApp'ın metin düzenleme özelliği, Android, iOS ve masaüstü sürümde kullanılabilecek.

WhatsApp'ta büyük yenilik! WhatsApp'ta yanlış mesajlar göndermek artık mazi oluyor... - Resim : 2

WhatsApp, metin düzenleme için yeni bir seçenek geliştirdi. "Edit" yani "Düzenle" olarak göreceğimiz bu butona ulaşmaksa çok kolay olacak. Kullanıcı, yanlış yazdığı ya da düzenleme yapmak istediği mesajın üzerine parmağını basılı tuttuğunda, düzenleme yapabileceği butonu görecek. Sonrasında da mesajda düzenleme yapacak ve yeniden gönderecek. Ancak WhatsApp'ın metin düzenleme özelliğinde 'düzenleme geçmişi' gibi detayların bulunup bulunmayacağı şimdilik bilinmiyor.

WhatsApp'ın metin düzenleme özelliği şu an için geliştirme aşamasında. Henüz kesinliğe kavuşmayan bu özellik için bir süre daha beklemekte fayda var.

Kaynak: Webtekno