WhatsApp'tan büyük yenilik! WhatsApp sesli aramalarda akıl almayacak yenilikle geliyor!

WhatsApp'tan büyük yenilik! WhatsApp sesli aramalarda akıl almayacak yenilikle geliyor! WhatsApp, yapılacak sesli aramada maksimum 32 kişiyi destekleyen son sürümünü, iOS ve Android için kullanıma sundu.

WhatsApp'tan büyük yenilik! WhatsApp sesli aramalarda akıl almayacak yenilikle geliyor!

Akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip, anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulaması olan WhatsApp, yepyeni bir özellikle geri dönüyor. WhatsApp'tan büyük yenilik!  WhatsApp yeniliklere doymuyor. Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp, 2 milyar aktif kullanıcısını tatmin etmek için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

WhatsApp'tan büyük yenilik! WhatsApp sesli aramalarda akıl almayacak yenilikle geliyor! - Resim : 1

32 kişiyle görüntülü konuşulacak!

WhatsApp sesli aramalarda akıl almayacak yenilikle geliyor! WhatsApp bu seferde sesli arama özelliği ile ilgili yeni bir yenilik ortaya koyuyor. Bu yenilikten hem iOS hem de Android yararlanabilecek. Dünyanın en popüler uygulamlarından olan WhatsApp, bir sesli aramada maksimum 32 kişiyi destekleyen son sürümünü kullanıma sundu.

WhatsApp bu yeni sürümü çıkarana kadar eskiden sesli aramalarda desteklenen maksimum kişi sayısı 8'di. Bu yenilikle birlikte artık sesli aramalardaki kişi sayısı maksimum 32 kişi olarak belirlendi. WhatsApp'ın bu yeni güncellemesi, hoparlör vurgulama ve dalga formları içeren yeni bir arayüze de sahip. 

WhatsApp'ın yeni sürümü, kişiler ve gruplar için sesli mesaj balonları ve aynı zamanda bilgi ekranları için güncellenmiş bir tasarım şeklinde kullanıcıya sunulmaya hazırlanıyor. Bu sürümün sunulması zaman alacak. WhatsApp bu sürümü sunmuş olsa da şuan da son sürümü kullanmama olasılığınız daha fazla.