Yarışmasında skandal! Ünlü oyuncu Brynne Edelsten'ın çıplak hali yayına yansıdı

Avustralya'da yayınlanan ve askeri eğitim kurallarının uygulandığı Who Dares Win(SAS) programında skandal bir bölüm yaşandı. Yarışmaya katılan ünlü oyuncu Brynne Edelsten'ın çıplak halleri bir anda ekrana yansıdı. Ve yapımcı bunu sansürlemeden yayına verdi.

Yarışmasında skandal!  Ünlü oyuncu Brynne Edelsten'ın çıplak hali yayına yansıdı

Komandoların emri ile yarışmacıların kamera önünde soyunup kıyafetlerini değiştirdikleri anda ünlü oyuncu Brynne Edelsten'ın göğüsleri çamaşırından dışarı çıktı ve yapımcılar bu bölümü kesmeden yayına verdi. 

Who Dares Win (SAS) yarışmasında format gereği emekli komandoların emri ile açık arazide kadın ve erkek yarışmacıların giyisilerini kamera önünde değiştirebilmesi gerekiyor. Ancak bu bölümde bir skandala imza atıldı ve yarışmacıların uygunsuz halleri de yayına yansıdı.

Oyuncu Brynne Edelsten de format kurbanı olarak açılmış göğüsleri ile izleyicilerin karşısına çıkmış oldu. 

Yarışmasında skandal!  Ünlü oyuncu Brynne Edelsten'ın çıplak hali yayına yansıdı - Resim : 1

Avustralya'da çok izlenen ve askeri eğitim kurallarının uygulandığı Who Dares Win(SAS) programında oyuncu Brynne Edelsten'ın ve diğer yarışmacıların müstehcen denilebilecek hallerinin izleyiciye gösterilmesi ise tepki ile karşılandı.

Yarışmanın formatına göre erkek ve kadın yarışmacıların açık alanda normal askerlikte olduğu dizilmesi gerekiyor. Ardından da her bir bölüm için farklı kıyafetlerini yine açık alanda giymeleri bekleniyor. Üstelik iç çamaşırları da dahil...

Yarışmasında skandal!  Ünlü oyuncu Brynne Edelsten'ın çıplak hali yayına yansıdı - Resim : 2

Ancak bu bölümde ileri gidilerek ve görüntüler temizlenmeden yayına verildi ve bir skandala imza atıldı. Televizyonda kesilmeyen görüntülerde izleyiciler yarışmacıların müstehcen yerlerini dahi göründü.

Özellikle kadın yarışmacılar, erkeklerin önünde elbislerini değiştirirken elleri ile cinsel organlarını kapatmak için büyük çaba sarfetti.

Yarışmasında skandal!  Ünlü oyuncu Brynne Edelsten'ın çıplak hali yayına yansıdı - Resim : 3

Böyle bir emir sırasında Amerikalı oyuncu Brynne'nin göğüsleri iç çamaşırından dışarı çıktı.

Ve oyuncunun göğüslerinin dışarı fırladığı anlar kesilip sansür uygulanmadan izleyicilere sunuldu.  Kaynak: Haberler