Wolverhampton - Fulham canlı izle

Wolverhampton Fulham Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Wolverhampton Fulham maçı beIN SPORTS 3 şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Wolverhampton Fulham şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Wolverhampton - Fulham canlı izle

Wolverhampton Fulham İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Max 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Wolverhampton Fulham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Wolverhampton Fulham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'de başlayan müsabaka beIN Max 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Wolverhampton Fulham canlı izle

İşte Wolverhampton Fulham maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Wolverhampton Fulham mücadelesinde John Brooks düdük çalıyor.

Fulham ile oynadığı son 12 lig maçının dokuzunu kazanan Wolverhampton, Premier Lig'de Mayıs 2019 ile Nisan 2021 arasındaki son üç randevuyu 1-0'lık skorlarla kazandı.

Premier Lig'de Wolverhampton'ı ziyaret ettiği son 10 maçı kazanamayan Fulham, rakibini en son Nisan 1962'deki ziyaretinde 3-1'lik skorla mağlup etti.

Son iki Premier Lig sezonunda evinde oynadığı ilk maçı kaybeden Wolverhampton, daha uzun bir seriyi en son 1985/86 ile 1987/88 arasındaki dönemde yaşadı.

Premier Lig'de mücadele ettiği son 27 sezonun sadece ikisinde ilk deplasman maçını kazanan Fulham, bu galibiyetleri 2009/10 ve 2013/14 sezonlarında aldı.

Premier Lig'in açılış haftasında Liverpool ağlarına iki gol gönderen Fulham forveti Aleksandar Mitrovic, daha önceki 27 karşılaşmada kaydettiği gol sayısını yakalamak istiyor.