X Factor yıldızı Freddie Combs 49 yaşında yaşamını yitirdi

X Factor yıldızı Freddie Combs 49 yaşında yitirdi. Güzel sesi ve 417 kilo ağırlığındaki dev bedeni ile bir anda ünlenen Freddie Combs ekrana çıktığı bölümde x Factor'ün jüri üyeleri Britney Spears, Demi Lovato, Mario Lopez ve Khloe Kardashian'ı sesi ile büyülemişti.

X Factor yıldızı Freddie Combs 49 yaşında yaşamını yitirdi

Ağır bedenine rağmen tekerli sandalyeye oturarak şarkı söylemeye devam eden X Factor yıldızı Freddie Combs'ın ölüm nedeninin böbrek yetmezliği olduğu açıklandı.

Combs, tüm dünyada izlenen yetenek yarışması The X Factor'ün ikinci sezonunda kendini göstermesi ile bir anda ünlenmişti.

Sezonun en sevilen yarışmacısı olan Freddie Combs'un ekranla tanıştığı sezonda X Factor programında jürilik görevlerini Britney Spears ve Demi Lovato, Mario Lopez ve Khloe Kardashian yapıyordu. 

Eleştirmen Simon Freddie Combs'tan çok etkilendiğini söylemiş ancak müzik yapımcıları, Freddie'nin programa devam edebilmesi için önce 'sağlıklı' hale gelmesi gerektiğini ifade etmişti. 

X Factor yıldızı Freddie Combs 49 yaşında yaşamını yitirdi - Resim : 1

"Bu sandalyeye sıkışmayı hak ettiğine inanmıyorum. Kendini geri alırsan sana arka çıkarım" diyen Simon, bir sonraki tura geçebilmesi için olumlu oy kullandı.

Genç sanatçılara ve obezite hastalarına umut oldu

Şarkı söyleyebilmek için 417 kilodan 174'e inmeye çaba harcayan ünlü şarkıcı Freddie Combs obezite hastalarına da umut olmuştu.

Ağır bedeni nedeni ile şarkıclık yapması ve nefes sorunu yaşamasına rağmen şarkı söylemeyi bırakmaması Freddie Combs'ı örnek bir sanatçı yapmıştı.

Jüri üyeleri övgüler yağdırmıştı

Freddie Combs söylediği Wind Beneath My Wings ile X Factor yarışmasının ünlü jürisi Simon Cowell'ı çok etkilemişti.

Şarkısını bitirdiğinde L.A. Reid Freddie Combs'ın sesini 'cennet gibi' tanımlamış, Britney Spears ise dev adamın sesinin şok edici derecede şaşırtıcı olduğunu söylemişti.

Freddie Combs ise övgüler üzerine "Dört evet almak geleceğim için bir evet ve sağlığım için bir evet" diyerek yanıt vermişti.

Programda izleyicilere seslenen dev şarkıcı X Factor'dayken kilosu hakkında konuşmuştu. İzleyicilere "Yatalaktım ve evden hiç çıkmadım" dedi. 'Müziğim hiç duyulmadı. En büyük hayalim benim boyumda insanlara umut vermek olurdu. Umarım jüriler dış görünüşüme bakar ve şişman bir çocuğa bir şans verir.' demişti. 

Dev bedenine rağmen şarkı söylemeye tekerli sandalyede devam etti

Ağır bedeni nedeni ile şarkıclık yapması ve nefes sorunu yaşamasına rağmen şarkı söylemeyi bırakmaması Freddie Combs'ı örnek bir sanatçı yapmıştı.

X Factor'dayken ağırlığı 240 kilonun üzerinde olan Freddie Combs sahneye ağırlığından dolayı yürüyemediği için tekerli sandalye ile çıkmıştı.

Ayrıca X Factor'dayken kilosu hakkında konuştu. İzleyicilere "Yatalaktım ve evden hiç çıkmadım" dedi. 'Müziğim hiç duyulmadı. En büyük hayalim benim boyumda insanlara umut vermek olurdu. Umarım yargıçlar dış görünüşüme bakar ve şişman bir çocuğa bir şans verir.'