Yağmur Sarnıç'a 2 yıl hapis cezası!

Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç, baykuş nedeniyle veterinere saldırdığı için yargılandığı davada 2 yıl hapse çarptırıldı.

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç, evinin bahçesinde baykuş buldu.

Sarnıç, baykuşu veterinere götürüp tedavi ettirmek istedi. Burada baykuşun koruma altına alınacağını öğrenince öfkeden deliye döndü.

Güvenlik kamerasının kayıtta olduğu anlarda veterinere saldırıp tehdit etti. Yaşanan olaya ilişkin Yağmur Sarnıç ve iki veteriner hakkında karşılıklı olarak tehdit, hakaret ve basit yaralama suçlarından dava açıldı.

İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada veterinerler Dilara Tezel, Berkay Güven ve tarafların avukatları hazır bulundu. Olay esnasında kedisini tedavi ettirmek için kliniğe gelen Ruhsane Senem Selimi tanık olarak dinlendi.

Selimi, “Olay günü sanık Yağmur ve yanında birkaç kişi geldi. Yağmur Sarnıç masaya vurdu, ağza alınmayacak küfürler etti ve Dilara’ya çok şiddetli saldırdı. Ayrıldıklarında sanık Yağmur’u ben dışarı çıkardım. Orada tehditlerine devam etti. Ben Faruk’un geldiğini gördüm, bir şey yapmadı. Orada bulunan kimse Yağmur’a bir şey yapmadı” dedi.

Hakim, Yağmur Sarnıç’ın Berkay Güven, Faruk Yılmaz, Ve Dilara Tezel'i "tehdit", "hakaret" ve "basit yaralama" suçundan toplamda 2 yıl hapse mahkum etti.