Esra Dermancıoğlu'nun diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı!

Yakalandığı Ürtiker hastalığı nedeniyle ATV'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Esra Dermancıoğlu'nun hastalığı sevenlerini korkuttu. Dermancıoğlu, hastalığı ile ilgili açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek'in başrollerini paylaştığı ATV'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmak zorunda kaldı.

Esra Dermancıoğlu'nun, Ürtiker hastalığı yüzünden diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

Dermancıoğlu, dizinin çekimlerinin yapıldığı Adana'dan bir süre önce İstanbul'a döndü. Herkes Dermancıoğlu'nun Bir Zamanlar Çukurova'dan neden ayrıldığını merak ederken gerçek ortaya çıktı. Meğer ünlü oyuncu, hastalığı nedeniyle diziden ayrılmış.

Esra Dermancıoğlu'nun diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı! - Resim : 2

Bacağındaki döküntüleri paylaşan Dermancıoğlu şöyle konuştu:

''Bu çok önemli bir rahatsızlık. Uzun zamandır bunu yaşamıyordum. Bugün bir atak yaşadım. Böyle durumlarda lütfen doktorunuza danışın. Bu kaşıntı ile başlayan, bedeninizi kanatmaya kadar giden bir şey. Tekrar hatırlatmak istedim." 

Ürtiker rahatsızlığı ile hayranlarını bir hayli korkutan Esra Dermancıoğlu, hastalığı ile ilgili takipçilerine bilgi verdi.

"Uyuz olduğum için kaşınıyorum"

Dermancıoğlu, "Tavsiyeleriniz için ve beni düşündüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. Uyuz olduğum için kaşınıyorum. Şaka tabi. İyiyim, Çok iyiyim. Hepinizi öpüyorum" dedi.