Yakamoz S-245 konusu ne? Yakamoz S-245 ne zaman yayınlanacak? Yakamoz dizisi oyuncuları kimler?

Netflix Türkiye'nin heyecanla beklenen Yakamoz S-245 yapımının ilk resmi tanıtımı yayınlandı. İzleyiciler dev kadronun bulunduğu yapımı araştırmaya başladı. Yakamoz S-245 konusu ne?Kıvanç Tatlıtuğ'un ilk online dizisi olan Yakamoz S-245 ne zaman yayınlanacak? Yakamoz dizisi oyuncuları kimler?

Yakamoz S-245 konusu ne? Yakamoz S-245 ne zaman yayınlanacak? Yakamoz dizisi oyuncuları kimler?

Uzun zamandır izleyiciler tarafından merakla beklenen Yakamoz S-245 dizisi ilk tanıtımı ile herkeste heyecan uyandırdı. Yakamoz S-245 konusu ne?  Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci ve birçok usta oyuncunun yer aldığı dizi hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Yakamoz S-245 ne zaman yayınlanacak? sorularını sıkça arandı. Peki, orijinal Belçika yapımı Into the Night dizisi uzantısı olacak olan Yakamoz dizisi oyuncuları kimler? İşte, tüm detaylar haberimizde...

Yakamoz S-245 konusu ne? Yakamoz S-245 ne zaman yayınlanacak? Yakamoz dizisi oyuncuları kimler? - Resim : 1

Into the Night dizisi uzantısı Yakamoz S-245

Belçika'nın ilk orijinal Netflix yapımı gerilim dizisi Into the Night, gizemli bir kozmik olayın dünyayı etkisi altına alması sonucu güneşin doğduğu coğrafyalardaki insanların hayatını kaybetmesini ve Brüksel’den kalkan bir uçağın güneşe karşı başlattığı yarışı konu ediniyordu. 2. sezonunun final bölümünde dizide Kıvanç Tatlıtuğ yer aldı. Canlandırdığı Arman karakteri oldukça konuşulmuştu. Arman’ın Netflix yapımı yeni bir dizi projesinin parçası olacağı öğrenilmişti. O merakla beklenen dizi, Yakamoz S-245 ilk fragmanıyla gün yüzüne çıktı.

Yakamoz S-245 konusu ne? Yakamoz S-245 ne zaman yayınlanacak? Yakamoz dizisi oyuncuları kimler? - Resim : 2

Yakamoz S-245 konusu ne?

Into the Into yapımında karşımıza çıkmış olan Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı deniz biyoloğu olan Arman, denizaltı ile yürütülen bir araştırmaya katılır. Dünya'yı altüst eden bir felaketin ardından mürettebatıyla birlikte ölüm kalım mücadelesi verir.

YAKAMOZ S-245 İLK TANITIMI

Yakamoz S-245 dizisi ilk tanıtımını linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

 Yakamoz S-245 ne zaman yayınlanacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrolünde olduğu, yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ile Umut Aral'ın oturduğu 8 bölümlük dizi, 20 Nisan'da Netflix izleyicileri ile buluşacak.

Yakamoz S-245 dizisi oyuncuları kimler?

  • Kıvanç Tatlıtuğ
  • Özge Özpirinçci
  • Ertan Saban
  • Ece Çeşmioğlu
  • Jerry Hoffmann
  • Ecem Uzun
  • Meriç Aral
  • Onur Ünsal
  • Ersin Arıcı 
  • Güven Metin Akpınar