Cam Yaman'ın başı dertte!

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, bazı hayranlarının İtalya'daki evine kadar gelip kendisini taciz ettiklerini açıkladı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre başta İtalya spiker eski sevgilisine olmak üzere bazı kadınlar tarafından ölüm tehditlerine varan tacizlerle karşı karşıya kalıyor.

Cam Yaman'ın başı dertte!

Erkenci Kuş dizisi ile Türkiye ve dünyanın tanıdığı isimler arasına giren Can Yaman, kariyeri için İtalya'ya taşınıp orada yaşamaya başlamıştı.

32 yaşındaki oyuncunun rol aldığı dizi ve reklamlar sayesinde servetinin 10 milyon doları bulduğu iddia ediliyor. Yaman, İtalya'da özellikle ülkedeki kadınların gözdesi oldu.

Ancak Can Yaman, bazı kişilerin hayranlığının tehlikeli boyuta ulaştığını açıkladı. Saplantılı hayranlarının Roma'daki evine kadar gelip kendisini taciz ettiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, bazı fanlarının ise daha ileriye gittiğini söyleyerek Leotta'ya kanlı tehdit mektubu dahi yolladığını açıkladı. 

Saplantılı hayranları nedeniyle korkuya kapılan Can Yaman, "Roma'daki evimden başka bir yere taşınmak zorundayım" açıklamasında bulundu.