Ebru Şahin'in nişanlısını canlandıracak kişi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız oyuncusu çıktı

Birhan Sokullu ile Ebru Şahin'i buluşturan Lavanta Konağı dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Dizide Ebru Şahin'in nişanlısını Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız oyuncusu canlandıracak.

Ebru Şahin'in nişanlısını canlandıracak kişi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız oyuncusu çıktı

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu’yla başrolünü oynadığı “Ab-ı Hayat” dizisinin adı değişmiş, dizinin ilk drafttaki ismi Lavanta Konağı’nın kullanılmasına karar verilmişti. Ülkemizin en başarılı yönetmenlerinden Hilal Saral’ın çektiği OGM Pictures imzalı diziyi güçlü kalem Nuran Evren Şit yazıyor. Dizide Birkan Sokullu Kuvayi Milliye’den beri hep 30 yaşında görünen Kemal ve Ali Tahir karakterlerine, Ebru Şahin de Harika rolüne hayat verecek. Dizide ayrıca Süreyya’yı Zerrin Tekindor, Müzeyyen’i Hümeyra, Aysel’i Gözde Seda Altuner, Sacide’yi Ayşegül Cengiz, Turgut’u Necip Memili oynuyor.

NİŞANLISINI OYNAYACAK KİŞİ BELLİ OLDU

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine gör; dizinin kadrosuna son olarak flaş bir isim katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızı Yalçın Hafızoğlu “Lavanta Konağı”nda Ebru Şahin’in nişanlısını canlandıracak ve Cem karakterine hayat verecek.
Öte yandan Harika’nın (Ebru Şahin) kardeşi Zeren’e de Merve Nur Bengi oynuyor. Bengi son olarak blutv’nin “Ben Bu Boşluğu Nasıl” adlı projede başrol oynamıştı. Dizide Süreyya (Zerrin Tekindor) Harika ve Zeren’in halası, Ecem Çalhan ise Miray rolüyle Harika’nın kuzeni olarak seyirci karşısına çıkacak.

Ebru Şahin'in nişanlısını canlandıracak kişi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız oyuncusu çıktı - Resim : 1

Ebru Şahin'in nişanlısını canlandıracak kişi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız oyuncusu çıktı - Resim : 2