Yalı Çapkını Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan bornozlu paylaşım! Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi... "Bir sen eksiktin soyunmayan"

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlara dönen Afra Saraçoğlu'nun bornozlu paylaşımına takipçilerinden tepki geldi, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi.

Yalı Çapkını Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan bornozlu paylaşım! Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi... "Bir sen eksiktin soyunmayan"

Son dönemin yıldızı parlayan genç oyuncularından Afra Saraçoğlu güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yalı Çapkını dizisinin başarılı oyuncusu Saraçoğlu, bornozlu paylaşımıyla gündem oldu.

"Bir sen eksiktin soyunmayan"

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlara dönen genç oyuncu son paylaşımıyla eleştirilerin odağı oldu. Duru ve kusursuz güzelliğiyle ekranlarda boy gösteren Afra Saraçoğlu'ndan bornozlu bir paylaşım geldi. Saf ve duru güzelliği olan Saraçoğlu'nun bu paylaşımını takipçileri beğenmedi. Bir takipçisi Saraçoğlu'nun paylaşımına; "Bir sen eksiktin soyunmayan" yorumunda bulundu.

Sevgilisinden yorum gecikmedi

Güzel oyuncunun bornozlu paylaşımına sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan da yorum gecikmedi. Eğlenceli ve aşk olu ilişkiye sahip olan ikiliden Yazıcıoğlu, sevgilisinin bornozlu paylaşımına 'alev' emojisi atmakla yetindi. 

İşte, Afra Saraçoğlu'ndan bornozlu o paylaşım...

Yalı Çapkını Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan bornozlu paylaşım! Mert Yazıcıoğlu'ndan yorum gecikmedi... "Bir sen eksiktin soyunmayan" - Resim : 1