Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı ne zaman?

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını her cuma izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'na ait, gerçek hayat hikayesinden uyarlanan dizinin kimin hikayesini anlattığı ortaya çıktı. İşte Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesiydi? Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı ne zaman?

Yalı Çapkını gerçekte kimin hikayesi? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı ne zaman?

Star Tv'de her cuma yayınlanan reyting rekortmeni dizi 'Yalı Çapkını' hakkında gerçekler ortaya çıktı. Gerçek hayat hikayesinden Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan dizinin kimin hayatına ait olduğu aktarıldı. Fenomen dizi son bölümünde yaşananlar ile seyircileri ekrana kilitledi. 16 Aralık Cuma günü yayınlanan 13. bölümünün finali oldukça heyecanlıydı. Seyirciler merakla yeni fragramanı bekliyor. Peki Yalı Çapkını 13. bölümde neler oldu? Yalı Çapkını 14. bölüm fragmanı ne zaman?  Yalı Çapkını 14. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını dizisinin hikayesi kime ait? İşte tüm cevaplar...

Yapımcılığını OGM Pictures'in üstlendiği gerçek hayat hikayesinden uyarlama olan Yalı Çapkını, Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınıyor. Başrollerini, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ paylaşıyor. Sevilen dizinin yeni bölümleri her cuma Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 

Dizinin gerçek hayat hikayesinden uyarlandığını duyanlar, hikayenin kime ait olduğunu merak ediyor. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen dizinin konusu, Gaziantepli zengin bir ailenin torunu olan şımarık ve çapkın torunu olan Ferit'in evlendirilmeye karar verilmesiyle gelişen olaylar konu alınıyor. İzleyiciler, Budayıcıoğlu'na hikayesini anlatan ismin Suna olduğunu düşünüyordu ancak gerçek ortaya çıktı. Dizi de aslında hikayesi izlenen, Budayıcıoğlu'na giden kişi Ferit'in ta kendisiymiş. 

Peki, Yalı Çapkını 13. bölümde neler oldu?

Dede Halis Ağa’nın tokatı, Ferit’in evden ayrılmasına sebep olur. Yusuf’un Kazım’a olanları haber vermesi üzerine yalıya gelen Kazım, Seyran ve Suna’yı geri götürmeye karar verir. Eşyalarını toplayıp Pelin’e sığınan Ferit, gitmeye karar verdiğini söyleyince Pelin de Ferit'i kendi durduramayınca, onu durdurmak için Seyran’a haber verir.