Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! İşte, Yalnız Kurt son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Hasan Denizyaran'lı dizi kaldığı yrden tüm hızıyla devam ediyor. 18 Şubat 2022 tarihinde Yalnız Kurt 4. bölüm full internete yüklendi. Yalnız Kurt 4. bölümde; 

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 1

Altay, yayından fırlayan ok gibi hedefine gitmektedir. Kardeşinin intikamını almak için yanıp tutuşan Sare, Altay'ın da Doğan'ın peşini bırakmayacağını görür. İkili arasında ilk duygular filizlenir. Bir aşk mı doğuyor? Herkes Hilmi Kopanlı'nın peşinde, onu aramaktadır. Kopanlı Hilmi ise, Davut'un odunluğundadır. Davut adamı sorgular.

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 2

Yıldırım Projesi'yle ilgili yeni gerçekler ortaya çıkar. Mira, Nizam ve Doğan arasında, Hilmi Kopanlı bulunmadıkça ipler daha da gerilmekte ve yeni anlaşmalar masaya yatırılmaktadır. Altay öngörüleri sayesinde yaptığı planlarla Doğan'ın güvenini daha da kazanır ve örgütün içinde adımlar atar. Sare ile Altay, artık her şeyin merkezindedir. Altay ve Davut, Hilmi Kopanlı'dan aldıkları bilgiler dahilinde Yıldırım Projesi'ni ele geçirmek için plan yaparlar.

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 3

Ayrıca Hilmi Kopanlı'dan yeni bir paralel yapının olduğunu da öğrenirler. 15 Temmuz gecesi dengeler değişmiştir. Davut hain Hilmi Kopanlı'yı devletin adaletine mi teslim edecek yoksa başka bir planı mı var? Altay'ın tek başına yaptığı gizli operasyon nasıl sonuçlanacak? Sare ve Altay aynı yolda el ele sırt sırta mücadele mi edecekler? Yoksa karşı taraflarda birbirlerine rakip mi olacaklar? Bölüm finalinde, Yıldırım Projesi ile ilgili sürpriz ne?

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 4

Yalnız Kurt 3. bölümde neler oldu?

Yalnız Kurt 3. bölümde; Babası Yavuz Yıldırım ve Yıldırım Projesi'ne dair gerçekleri öğrenen Altay için, yeni bir hayat başlamıştır. Bu zamana kadar hiçbir beklentisi olmadan ve geçmişini unutarak yaşayan Altay'ın artık bir amacı, bir hedefi vardır. Anne babasını öldüren, bu ülkenin de başına belan olan düşmanı tanımak ve yok etmek! 

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 5

En tepedeki kötü adama ulaşacak, Salur Kazan gibi 7 başlı ejderhanın 7 başını birden kesecektir.  Çocukluğuna dönen Altay, aradığı gücü kendi geçmişinde bulur. Plan yapmaya başlar. Fettah Dahhak'ın adamı Mürted'i ele geçirmek için Doğan, Nizam ve Altay arasında akıl oyunları yaşanır. Detaylı bir plan yapan Altay, işlerini tek başına, Yalnız Kurt'a yakışan şekilde halleder. Yaptığı doğru hamlelerle Doğan'ın da güvenini kazanan Altay, içeri sızma konusunda önemli adımlar atar.

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 6

Ulaşmak istediği bilgi için kimseye bir şey hissettirmeden hareket eden Altay, şüpheleri başka yöne çekerek istediğini elde eder. Altay, Davut'un yılladır peşinde koştuğu bilgilere ulaşması için, çok önemli bir operasyonu başarıyla yerine getirir.

Yalnız Kurt 4. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 4. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 7

Yalnız Kurt 4. bölüm izle

Yalnız Kurt 4. bölüm full izleyebileceğiniz link...

Yalnız Kurt dizisi konusu ne?

Yalnız Kurt dizisinde; günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları yer alıyor. Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturuyor.

Yalnız Kurt dizisi oyuncuları kim?

  • Cihan Ünal
  • Kürşat Alnıaçık
  • Damla Colbay
  • Hasan Deniz Yaran
  • Murat Han
  • Deniz Evin
  • Polat Bilgin