Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Diziseverler, ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt 9. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. İşte, Yalnız Kurt son bölüm izleyebileceğiniz link...

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt 9. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. Seyirciyi ekrana bağlayan dizi hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. 25 Mart 2022 tarihinde Yalnız Kurt son bölüm full internete yüklendi. Yalnız Kurt 9. bölümde;

Altay yaptığı plan gereği Nazar'ı hapishaneden kaçırmış ama Nizam tarafından vurulmuştur. Nizam'ın Altay'ı yaralaması Mira'yı oldukça sinirlendirir. Normal şartlarda iz bırakmamak adına öldürülmesi gereken birine Mira'nın fazladan ilgi göstermesi Nizam'ı şaşırtır ve Mira'nın Altay'a karşı zaafı olduğundan şüphelenmeye başlar.

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 1

Hapishaneden kurtulan Nazar yeni görevini Mira'dan öğrenir. Yıldırım Projesi'ni imha edecektir. Nazar'ın görevini yerine getirebilmesi için projeyi kendi gözleriyle görmesi gerekmektedir. Bunu da kendi adamlarıyla yapmak ister. Operasyonda etkisiz kalacağını düşünen Nizam bu işe bozulur. Sezai Paşa'nın ölümünden sonra zor günler yaşayan Gündüz'e gizemli bir mektup gelir. Mektubu alan Gündüz heyecanlanır.

Doğan telefonunda böcek bulunmasının hesabını sormak için Mira'nın evine gider. Mira'nın evinde Doğan'ı bir sürpriz beklemektedir. Sare ise Doğan'ın telefonuna böcek koyan kişinin kendisi olduğunun anlaşılacağından tedirgindir. Ela'nın yanına gitme bahanesiyle bir süre uzaklaşır.

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 2

Ahmet tarafından bir müddet görevden el çektirilen Viking'in bunu Yetim Kurtları'na anlatması kolay olmayacaktır. Nizam, Nazar'ı fabrikaya sokmanın bir yolunu bulmuştur. Ulvi ve Akın devreye girip bu işi halledeceklerdir.

Altay kulübeye gider ama kumandanı bulamaz. Kumandan ortada yoktur. Bir mektup bırakıp gitmiştir. Altay mücadelesinde yalnız kaldığını düşünürken Davut Bahadır tarafından gönderilen beklenmedik bir misafir kulübeye gelir.

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 3

Fabrikaya sızan Nazar içeride Yıldırım Projesine ulaşabilecek mi? Gündüz'e gelen gizemli mektupta ne yazmaktadır? Ela'nın yanına giden Sare şüpheleri üzerinden atabilecek midir?Görevden el çektirilen Viking nasıl bir yol izleyecek? Kumandan nerededir? Altay'ı ziyaret eden beklenmedik misafir kimdir?

YALNIZ KURT 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalnız Kurt 8. bölümde; Altay, tutsak olduğu hapishanede ceza olarak girenin canlı çıkamadığı ölüm çukuruna atılmıştır. Altay'ın ölüm çukuruna atıldığını gören Mira oldukça endişelenir. Nizam ise bu durumdan hoşnut olur. Kendisi için fırsat doğmuştur ve Nazar'ı kurtarmak için planları hazırdır. Altay'ı hapishanede zorlu bir mücadele bekler!

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 4

Doğan Rus diplomatla yaptığı anlaşmada sıkıntı yaşar ve onu köşeye sıkıştırmak için B planını devreye sokar. Yetim Kurtlar'dan aldığı istihbarat ile Viking de Rus diplomatın peşine düşer ve ona ulaşmak için Nizam'dan bilgi alır. Viking ve Nizam'ın yaptığı bu gizli görüşmeyi ise izleyip kayda geçen birileri vardır.

Başarılı bir operasyonla Rus diplomatı ele geçiren Viking bu hamlesiyle büyük paralar kazanma umudunda olan Doğan'ın elini boş çıkarır. Doğan, güvenli mekanda sakladığı tutsağını elinden kaçırınca, içerde bir köstebek olduğundan emin olur. Gündüz, projeye devam edebilmek için titanyum kabloları beklemektedir. Ulvi ise Yıldırım Projesi'nin yapıldığı yeri bulduğundan emin olmak için titanyum kabloları tedarik etmek zorundadır. Fakat bu sandığı kadar kolay olmaz.

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 5

Altay ölüm çukurundan kurtulabilecek midir? Nazar, Altay çukurdayken nasıl bir yol izleyecek? Altay'ın Nazar'ı kurtarma operasyonu nasıl devam edecek? Nizam hangi aşamada devreye girecek? Sare, Levent'i öldürmüş olmanın hesabını Viking'e nasıl verecek? Viking ve Nizam'ı izleyen göz kim? Ulvi Paşa titanyum kabloları üzerinden yaptığı hamle ile Yıldırım Projesi'nin yerini bulacak mı?

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 6

YALNIZ KURT 9. BÖLÜM İZLE

Yalnız Kurt 9. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

YALNIZ KURT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yalnız Kurt dizisinde; günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları yer alıyor. Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturuyor.

Yalnız Kurt 9. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt 9. bölüm full izle! Yalnız Kurt son bölüm izle - Resim : 8

YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Cihan Ünal
  • Kürşat Alnıaçık
  • Damla Colbay
  • Hasan Deniz Yaran
  • Murat Han
  • Deniz Evin
  • Polat Bilgin